Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bili su u maminom stomaku..Sad nisu napunili ni 13 god nosaju pistolje.Zali boze decka koji je stradao u prolazu..
zipa vo, ispod mog prozora se desilo (Kineski Zid) Da frka nije bila radi neplacene kafe od markice ;) Meni niko nije vjerovao da je skola opasna pozivot.. Salu na stranu, ja na slici vidim 4 od 5 drotova da nista nerade!! A onaj 5 sa rukom u dzepu onako sminkerski je tu,jer je sinoc gledao CSIpa je skinuo neke pokrete i hoce da ih pokaze Dok nebude preventivne trkeljaze po carsiji, nasa djeca(omladina) ce idalje biti u opasnosti da se nevrate kuci poslje kafe, pa cak i akoje kafic ispod prozora.. Gdje su ovi \"revolverasi\" bili 92(3,4)-e
u zenici uvijek neko \"slučajno bude pogodjen\"...al za ovog momka mi je stvarno zao...staces kad svaka budala ima i misli da zna upravljat pistoljem:)
Zovi te Kebu da spasi tu bandu sto pucaju po zenici
iscupaju ti dva metka pa odma na kucno lijecenje:O sutra vec na nastavu!
Oj Zenico, i bogu si teska..
NA VJESALA SA REVOLVERASEM
Aferim, bas ono \"fino\" za procitati, pa pustiti djete do skole, na trening i sl.