Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja koliko vidim Sarajevo jeste sigurno, ali ako ste oni balavci zalizani koji misle da su kraljevi asfalta u golfu 2 i koji izlaze po ovim klosarskim \"objektima\" poput Pronta, X-a, La Vite, Barlotija i slicnih, onda i zasluzujete da vas upucaju jer ste beskorisni paraziti. Ja ovdje ne vidim nista lose, dva klosara nece hodati jedno mjesec dana vani, grad je sigurniji.
Koliki mu je to palac?
Policija je juče uspjela rasvijetliti ovo krivično djelo, te su uhapsili Eldana Tvrtkovića (24) iz Sarajeva zbog sumnje da je pucao na Mujezinovića i Turčala. O svemu je obaviješten kantonalni tužilac, a osumnjičeni je zadržan u MUP-u KS gdje je saslušan.
Radeći na rasvjetljavanju navedenog krivičnog djela, službenici policije su istog dana u 12,40 sati lišili slobode M.A., rođen 1987.godine, nastanjen u Sarajevu, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo iz člana 323. KZ F BiH (Izazivanje opće opasnosti). Također, M.A. je prijavio službenicima policije da je pomenutog dana oko 10,30 sati, putem telefona upućena prijetnja od strane H.M. iz Sarajeva. Istog dana u 14,00 sati, slobode je lišen i H.M., rođen 1980.godine u Priboju, nastanjen u Sarajevu, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo iz člana 183. KZ F BiH (Ugrožavanje sigurnosti). Dana 15.02.2011.godine nakon kriminalističke obrade M.A. i H.M. će uz službeni izvještaj biti predati na nadležnost tužilaštvu.
ma raja hajmo mi izać pa nas deset... deset nema veze....
Mali đoge & bakiri & šagolji udarnički brišu, nema šta, svaka im čast, ali je činjenica, iako ne želim nikog vrijeđati, da razlog svemu što se dešava, ponajprije u Sarajevu, leži u 450 godina iskustva primjenjivanja sile na drugačijima i drugima - pljačka, otimačina, prevara bile su legalizirana stvar od 1463. pa do 1878. O tome postoji stotine zapisa u franjevačkim kronikama i drugdje, a o tome piše čak i Mula Mustafa Bašeskija (ako ne vjerujete fratrima, kojima se, usput, ponosite). E, sad, što vi ne volite istinu i ne želite čitati, to je vaš problem, kao i to što sami sebe lažete, a bilo bi bolje da istini napokon pogledate - pravo u oči! Istina je: Ništa novo u T.e.h.e.r.a.n.u!
Opet ti psu.ješ i pokazuješ vlastitu nekulturu. Samo zato jer čovjek ne misli kao ti. Bahatost i bezobrazluk ne internetu su isto što i vani pucati ljudima u noge i po tome je Sarajevo crna rupa u Europi pa makar nas lagali da je to najsigurniji grad na svijetu. Bošnjaci i daju ta imena da ne liče na islamska, posebno u inozemstvu. Svi su neki Denis, Elvis, Dino, Edin. Ja o tome i govorim da ima te tenzije da ih ne miješaju sa teroristima ili prosto arapima. A koliko bi tek bilo lijepo vratiti se izvornim imenima BOSANACA dobrih Bošnjama koja su ih proslavila pred svijetom i koja stoje zauvijek urezana na stećcima.Sve je ovo drage volje i za prave BOSANCE a ne kao kad su osmanlijski genocidaši tjerali svakoga ko je prešao u islam da daje djeci arapska imena.
Nemas vise za koga udat kcerku, il je narkoman il je vehabija!
Tanja, je li to ona Fojnica, gdje su muslimanii dva ili tri fratra ubili u samostanu?
STA IMA NOVO SARAJEVO???
Ovaj N.N neki pravo zaheban lik...pobi sve po gradu... :D
toooo ebo vas tito...zabranite komentarisanje svih linkova koji su vezani za ljubav, tipa danasnji linkovi za valentinovo a ostavite crnu hroniku da malo pricamo o politici, puskama, pistoljima, ranjavanjima, ratu, dotiku, tihicu i tako to...gdje je logika?
zaboravio sam staviti pravi nick: KLAONICA sorry
3007 sutra nema pucanja 1 1,03 725 oba pucaju 1 1.10 2394 bomba ispred kuće/radnje 1 1.25 389 rafalna paljba SP 1 1.15 356 ubod nožem (u tramvaju) 1 1.30 245 nije osuđen napadač 14,00 (blokiran par) 578 head shot (SP) 1 3,50 349 auto bomba X/1 4,26 ... Ulog: 200 KM
Ma opet ti ga steram mami u du-pe,ti kao kulturan a miješaš se u prava i privatnost ljudi,SIKTER balonja,šta tebe zabole kako će se ko zvati i kakava ko daje imena,to je privatna stvar svakog pojedinca,mamicu ti pokvarenu Nemam namjeru s tobom raspravljati ali u Muslimana Bošnjaka je veoma puno imena koja nemaju veze sa islamom,SIKTER
Što se vlasi ovdje predstavljaju ko Hrvati ccccc
Aljo je htio nesto bolje donijeti ali nije imao izbora