Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stara poslovica iz vremena Aristotela, 320 g.p.n.e, do danasnjeg dana je sacuvana u izvornom obliku zahvaljujuci Aristotelovim ahbabima i prenosenju sa koljena na koljeno: "Covjek moze otici sa Ilidze ali Ilidza iz covjeka nikada"...
pa bogami zabrinuo sam se... dugo se nije pucalo...
Bilo gdje izvadi pištolj još nekoga uoucaj, NE gine ti samnica pa dugogodisnja robija. A ova trojica su ckepi da nemogu vece biti!
Upucani je prvi rođak od Nermina NIkšića , znam jer mi amidža stanuje haustor do njegovog , ostalo skontajte sami. Lopovska familijo mrš nazad u Konjic !!!!!
Ma nije problem u Ildži šta više lijepo naselje. Problem je u tome šta se sleglo tamo. Dooollaazzeee a nikao da ne oddlllaazzeee bougu mi!
bus upo u vareš, a grtalica u miljacku...a kola promučkana
i nakon sedmice saobracajki eo ga opet sedmica pucnjava
Znam da ce se oni koji stanuju tamo uvrijediti mozda, ali majku mu, nije slucajno da se vecina pucnjava vrti otprilike u istim naseljima...
Ovo je slućajno. Ko bi reko da i ovo ima na ilidži!
...izvrsioci od ranije poznati policiji !
Divlji Zapad...
HAHAHAH,OPET PUCACI A NIKO NIJE MRTAV,SAMO PREPADAJU NANE I DEDE