Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
meho lijepi.... sin ti multimioner a ti se jebes po toj kasabi sa kaubojima ...bog ti dao al djavo pamet uzeo...taguj se u londonu i zivi sa gospodom...pisaj babovinu kad je nakaradna
eno sad nakaradna babovina a babo se jbe po kasabi sa kaubojima kazes
kockarski dugovi i talovi avaz vec objavio
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Evo šta kažu komšije o Mehi: "Nije ovo prvi put da se ove porodice svađaju. Meho ih je i ranije napadao i zna često svoja dva psa, Sultana i Hurem, napucavati na njih. U četvrtak je Meho bio u Splitu, gdje je Muhamed igrao u dresu Evertona protiv Hajduka.Sigurno mu je Muhamed dao malo više novca, pa se Meho ovih dana nije trijeznio." Baš "fin i smiren" čo'jek, onako, kao i Muhamed, sin mu u njega! :)
Nacionalnost napadaca?
Pali Mehooooooo! Gasi Mehoooooo!
eto na koga je Muhamed , lik je neuračunljiv , da imamo normalan savez dobio bi bar ukor , a trebao je suspenziju dobit zbog onakvog ponašanja .... ne grije on džaba klupu ...
Ovo nije prvi put sa tim Mehom, vec dugo ga vuče zemlja sebi
Meho je Bandit trebalo ga davno upucat
Citam naslov, rekoh neko covjeku htio uzeti pare, kad ono covjek baraba. Znaci odgovor na mozda jos neke provokacije...
Neshvatljivo da mi vec lincujemo jednu stranu, a i da ne raspolazemo informacijama o hronologiji desavanja ili cunjenicama o eventualnoj pozadini desavanja. Upotreba vatrenog oruzja - covjek je ozlijedjen, ne nailazi na osudu, ali mi vec 'znamo' sto-sta o ponasanju, pa i da je krivac' gosp. Besic?! Da li je to iz onog da 'mi uspjeh nikako ne oprastamo'? Nije li logicnije zapitati se: Ko i kakva je pozadina ovakvih komentara? A samo da se zna - za repku je Besic nezamjenjiv.
@Yokohama ... Hajd' daj mi jedan pristojan zvanicni rezultat/ucinak koji je reprezentacija napravila u te dvije godine bez Besica. Da se razumijemo: niko nije nekaznjiv, niti pretplacen na mjesto u drzavnom timu. Ali, u ovom izboru Bazdarevica ne postoji igrac cije je odsustvo u ekipi osjetnije od Besica.
Mirniiii đikaniii!
mahalski odradjeno klix novinaru A.K. Kakve veze ima momak sa ovim dogadjajem i zasto se objavljuje ime covjeka koji je povrijedjen.... mahalski i neprofesionalno totalno, sramota i ko ti dade diplomu novinara...
Peksijanerska booooosanska marva.
Sta pare rade😂
Otac mu je poznat po skandalima. Umislio da je Bog i batina zbog miliona od sina. Valjda ce se sad opametiti.
seljacka posla, nista novo
Stari mu je lokalni grubijan ,jos sad se para dokopao pa ko je ko on. Ne svidja mi se ovaj mali Besic sekunde jedne ,ja bih njega istjerao iz reprezentacije . Mnogo je kurcevit i ne doprinosi ekipi .