Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na kolac, mamu im u tri lijepe
http://www.avaz.ba/storage/2016/01/06/thumbs/568d9a15-b860-48c3-8336-212c0a0a0a64-emina-causevic-718x446.jpg
Ovi povratnici se terorišu između sebe, logično bolje se poznaju, da ne bi ja otišao tamo kada ne znam koliko imaju. U ovoj BiH yebe lud zbunjenog. Nema niko normalan, pa da kaže daj jedan dan da uradimo nešto korisno za ovaj napaćeni narod.
Evo vidiš da je narod bolestan po ovim minusima, niko neće da pokuša da se smire strasti nego se samo raspiruju.
nije istina to što ti prićaš
ovo je već viđeno u više ubistava u đikanistanu,đikani ubiju Bošnjaka povratnika i odmah uhapse Bošnjake!
@Luda.Luda STOKO GENOCIDNA! tako su na badnje veče đikani u onom ratu Bošnjacima čestitali i pobili više od 20.000 Bošnjaka u Foči,Goraždu,Rogatici,Pljevljima,Višegradu,Rudom,Pljevljima,Priboju,Bjelom Polju,Sjenici, ................... :)))
@Luna.Luna zato što si orginalna đik ........................ !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ce.tn.ici prokleti bili ...smradovi ..citajte: .http://poskok.info/wp/dize-se-tuzba-zbog-najpoznatije-fotografije-iz-rata/