Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajd dobro je da je samo pas samo stradao, nek vlasnik izadje prosetati par ulica i moze kamion skupiti istih ili slicnih preminulom rahmetliji.
ovi neumjesni komentari mogu nastati samo od kretena koji nemaju dvije ciste i koji vjerovatno nisu rodjene Sa... tako da je njima svejedno sta se desava u nasem gradu.. mozes istjerati seljaka sa sela ali selo iz seljaka nikad ..
ljudi jel ovo gorio stan u centru sarajeva ?
HAHAHAHAHA !!!!!
nadjite jedan zid u kuci, i svaki put kad krenete da napisete bolesni komentar na saxu, udarite se glavom od njega. MOOOOOOLIM VAS. nekome je zivot s eban a vi se šegačite
pa dobrovoljci su ti kod mame otisli na paprike
HVALA! A zasto su Profesionalci dosli a ne dobrovoljci?
LIJEPA SELA LIJEPO GORE! lijepo IZGORESMO!
CUJ GORI.HAJDEMO GASITI...NEMOJ TE SAMO JAJA CESKATI...
DVD ... Dobrovoljno vatrogasno drustvo ... Vidis da ima razlike idolu !!!
pa postoji \"Dobrovoljna\", informiraj se malo
postoji npr. dobrovoljno vatrogasno drustvo
Cuj to: Pripadnici Profesionalne vatrogasne brigade Zar postoji i : Pripadnici NeProfesionalne vatrogasne brigade
hej gori krilo naseg aviona