Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zasto nije spasavao svoju zenu,kako je on uspjeo pobjeci iz stana a nije spasavao nju???
Alo papci sarajevski, imaju i nova vatrogasna kola, samo sto nekad nisu potrebni na teren izlaziti, dok jos moze i stari dobro posluziti, pa cemu onda kurcenje sa novim kolima!
zenicani nabavite fina vatrogasna kola sta vam ima vaznije od toga,pustite bacanje para u neke kulture bez kojih se moze prezivjeti uvjelk.
ostala da spasava cepter sudje,vidi vatrogasnih kola kao iz alan forda..
Sa-X, ZABRANITE KOMENTARE ZA CRNU HRONIKU!! Sve sami idioti!
bracni drugovi mogu imati razlicita prezimena, tj.zadrzati svoja. e jesi paglu. svasta. a drugo gdje da ti to jedino zapadne za oko. ogranicenost velika
sreca pa imamo vrhunsku opremu za gasenje pozara i sreca pa ovaj kamion nije 72 godiste...
danas sam bio na trcanju sa rajom iz kluba.... vidjeli smo oba vatrogasna kola kako idu i ambulantnu.... onaj noviji ide ali ova stari, nikad i nikad a pise \"brzom intervencijom\" :S
..koji ste vi bolesni umovi, o cemu raspravljate i na kakav nacin...
do pozara je najvjerovatnije doslo prilikom kuhanja gdje se ulje zapalilo. zena je takodje najvjerovatnije zapaljeno ulje posula vodom te je doslo do eksplozije i za nju nije bilo spasa. ovi sto govore da je muz levat sto nije spasio zenu nemaju pojma o zivotu.
mozda mu je punica bila :D
@@prezime Fakat si glup/a, covjek/zena o jednom a ti o sasvim drugom
stan je izgleda u potkrovlju,ali nalazili su se u istom stanu valjda,procitajte vi ponovo.
Ama, de pročitajte malo, žena je pronađena mrtva ispod krovne konstrukcije. I nemoj mi se derat.
KAKO JE BI TO ON MOGAO ZNATI DA JOJ NEMA SPASA AKO JE NIJE NI IZVUKAO VAN STANA,A I MRTVO TJELO SE NE OSTAVLJA DA GORI NEGO SE IZVLACI VAN AKO JE MOGUCE,I POKUSA SE SA PRVOM POMOCI U SVAKOM SLUCAJU I TEK SE ONDA DIGNU RUKE OD SPASAVANJA KAD DOKTORI KONSTATUJU SMRT.
E nek bi vi eto bii prisebni pa sve na tenane odradili. Halooo, kuća gori, instinkt je da preživiš. Možda je ona bila u sobi u kojoj je prvo počela vatra, a on spavao. Probudio ga dim, otrčao do kuhinje i vidio da ženi nema spasa, da je već umrla. Tu se on otrovao ugljenmonoksidom, ali je uspio izaći. Ali, nek ste svi pametni, samo onaj koji je to osjetio na svojoj koži nije. Gubari.