Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja poznajem Dervu. To je dobar čo\'ek što je bio ulični svirač harmonike, pa mu djeca ukrala harmoniku. Im\'o je ženu Jovanku, ali izgleda, pobjegla nazad u Višegrad. Dobra je i ona bila kada ga je od tamo izvukla. Živ ne bi izašao bez nje. Pjehe su došli od tamo. Hebiga, voli popiti više nego se bureka najesti. Svaki put, sevapa radi udijelio bih mu 10KM, kad bi ga vidio u blizini Markala gdje je ordinirao. Preporodiće se u bolnici, a kada ga izliječe, daj bože da se snadje.
belfy 09.01.2009. u 11:53 do sada jos niti jednom nisam pomenuo pravopis ili nacin na koji je clanak napisan, ali sta znaci: \"No, prilikom požara inhalirao je puno zraka, a ljekari su ga zadržali na intenzivnoj njezi kako bi pratili njegovo stanje pluća“??? ispravite to i brisite moj komentar prije nego se natakare djeca zeljna pljuvanja. a ti jos gori..... natakare? haha
...njegovo stanje pluca... :):):):):)
pljuc pljuc pljuc pljuuuuuc :)
kakva vam je ovo formulacija?
do sada jos niti jednom nisam pomenuo pravopis ili nacin na koji je clanak napisan, ali sta znaci: \"No, prilikom požara inhalirao je puno zraka, a ljekari su ga zadržali na intenzivnoj njezi kako bi pratili njegovo stanje pluća“??? ispravite to i brisite moj komentar prije nego se natakare djeca zeljna pljuvanja.