Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVI SMO MI MEVLID !!!! SMRT ANTI-ISLAMISTIMA !!!
@nijebitno pošteno i ja bih rekao isto, i dodik kaže pa njega ne ganjaju zbog toga, i Dragan Čović reče neku večer na tv dnevniku da ne plaća rtv pretplatu pa njemu niko ništa ne može...kriminalcima poput Brankovića, Izetbegovića, reketašima poput Damira Hadžića, hrvatskim mafijašima poput Čovića, Ante Jelavić im pobježe u Hrvatsku ništa ne može,...ovaj sud bosanski može samo suditi bijedi i kokuzima...Mevlide uz tebe smo ! j.e.b.i. im ma.t.er kaursku ! makar ne ustaj pred pokvarenom korumpiranom i moralno degradiranom sudkom mafijom !
mevlid brani Sarajevo
http://www.youtube.com/watch?v=eWdsXu8NWEE :)
Komentatori kao i obicno, promasili temu. Rijec je o snajperu kojeg ne mogu da nadju. Tu je ali ga nema! Nekome je trta, da nije mozda anti islamistima?
Ti sa nikom ALIJA@, Mrzis do podne sebe i svoju drzavu a od podne \"bradonje\" i njihove zene, haa\' ? Tesko tebi bolesnice, ti ces uskoro zavrsiti na nekoj psihijatrijskoj klinici!!
treba biti pošten,pa priznati da je Mevlid samo jos jedan u nizu islamskih terorista
mrzim bradonje, ..mrzim njihove zene zamotane...stidim se ove drzave zbog vas koji ste tako zaostali...jadna njihova djeca koju će oni odgajati tako zaostali i primitivni..Ja bih da se donese odluka i sve ih deportuju iz naše drzave...goni ih u saudijsku arabiju ...primitvce primitvne u pusstinju poslati
pa zar tu stoku još nisu ubili...dabogda vas sve takve kao što je i on, protjerali što dalje iz BiH...odvratne spodobe radiklane ---
Bosanac ti si bolestan, idi se liječi čovječe
I ja sam Mevlid!!! I mene pretresajte, odvojite me od porodice i zatvorite. Dovedite me pred nevjernicke sudove nista mi ne mozete. A ll a h u Ekber!!!!
a tek koliko bi kod vas Hrvata našli oružja i kod vaših saveznika, kod njih su tri godine poslije rata nalazili prage po selima u okolini Prnjavora ! a i vi škutori imate sigurno transportere i minoibacače sakrivene negdje dole po kamenjaru ...Bošnjaci naivni i gluppi su jedini bili koji su predavali oružje SFOR-u ...iako smo bili najmanje i najslabije naoružani početkom ali i tokom cijelog rata ! koja smo mi stoka zatucana, i od mas.ovnih gro.bnica bolje i ne zaslužujemo... !
Upri mala nogama u ćoše, evo lole nazuo kaloše..
http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/teme/70940-otvoreno-pismo-muftije-hadzi-seida-ef-smajkica-hrvati-na-mala-vrata-dobivaju-treci-entitet.html
Fasista? Da nebi bio Fasista, trebao bi voliti one koji pucaju po svim sto se ne slazu jeli? Srbi jedni, ko vas nezna...... samo ste slicni Arapima, i zadnji ste pored Arapa koji dovode sve odluke u ime vjere. Barbari.
@Bosanac k.oliki je t.voj f.ašizam dovolj.no govo.ri činje.nica da bi po.b.io ljude i str.pao ih u ma.so.vne gro.bn.ice sa.mo za.to jer .nose br.ade..jer se d.rugačije ob.lače, jer dru.gačije m.isle, jer se ne ponašaj.u kao ti, jer drugačiji pogled na život imaju, dakle zbog svega toga ti bi njih protjerao negdje daleko, ( eto pomenuo si ovaj put pustinju ) a šta bi im sa imovinom uradio, to su ljudi koji imaju svoj dom, kuće, posjede ! šta bi uradio sa tim? Vje.rovatno zap.lijenio, .oteo i opl.jačkao !one koji bi se opi.rali tom te.roru ti bi po.hapsio i u njih p.ucao, dakle u.b.i.j.a.o ih ! pa ovo mi liči na če.tn.ikluk ! ako ovo nije čet.n.ištvo i fa.šizam šta onda je.sete ? k.u.r.a.c. si ti bosanac, ti si obični f.ašista i č.e.tnnik ma kako se zvao i ma kako se predstavljao, tvoji postvo dovoljno govore kakav si !
KOSOVA REPUBLJIK!!!!!