Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa bilo bi sramota odraditi raciju u 2 noćna kluba i ne naći drogu, nismo toliko zaostali...
Oko 800 ljekara sa područja Tuzlanskog kantona pokrenuće danas proceduru oko uručivanja otkaza u javnim zdravstvenim ustanovama, nakon što su neuspješno okončali pregovore sa Vladom Tuzlanskog kantona (TK).
Eh da je vama ko nama u Dojclandu, ne bi imali vi problema.
trebali su to pošmrkati pa nebi bio pronađen
los i nikakav?
Smijesno, policija nasla pvc sa ostacima i priborom za koristenje. I jos trebaju da saznaju da li je to kokAinil je mozda secer. Policija nam je smijesna. Dileri truju drogu i ocito pod okriljem nekoga u policijskim i drugim drzavnim strukturama. Nije moguce da nam je policija ovako glupa da ne moze da pronadje dilere i pohapsi ih na jedan duzi period. Dilanje drogom, proizvodnja, uvoz transport sve to zasluzuje teske kazne zatvora. No ocito treba krenuti od vrha
Samo HAPSI!