Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jebiga sve je otislo u honduras, svaki motor ide 300 km/h svako auto ide 300 km/h gledaju se fast and furious, svako misli da je ako ne valentino rossi onda bar casey stoner i zamisljaju da voze po laguna seca stazi... jebiga, smanji gas prezivi i pusti druge da zive
počela sezona samoubica dvotočkaša frun frun FRRUUUUNNNNNNNN-PLJAS
Izdrzi brate nisu smo motociklisti krivi devedeset posto vozaca zaboravilo je zast mu sluzi retrovizor ,prestrojavaju svoja vozila kao da su sami na cesti sve znam iz licnog iskustva jer kad vozis motor u koloni od dva ili tri reda uvjek se nadze neko ko ce svojom nepaznjom da te izgura il te baci na drugo auto to je uzas nisam neki trkac al si primoran da vozis brze dabi se izdvojio nedostaje obostrane saobracajne kulture to je sigurno.
Prema tvom tekstu, stilu pisanja i gramatici vidim da si "intelektualac". Naravno, kad god neki od kamikaza na motocikl ili automobilu dozivi fatalnu nesrecu odmah se njegovi "prijatelji" pojave i ospu paljbu po svima onim koji kritikuju ponasanje ovih ubica i samoubica. Naravno, nisu oni jedini koji ginu u sasobracaju. Ima idiota koij s npr. Goplf-om 2 1.6 diesel prestize kolonu automobila na krivini preko duple pune, pa izgine s kompletnom porodicom, alo onda ovih dusebriznika nema.
Druga teska motociklisticka nesreca u dva dana u Sarajevu. Ovi motociklisti se izgleda takmice da ispune statistiku. Inace saobracajna kultura u nasoj zemlji je samo misaona imenica i opcenito bilo da su u pitanju pjesaci, biciklisti, motociklisti, vozaci automobila, kamiona, slepera, autobusa, bilo da su taksisti ili vozaci u koloni pod pratnjom, svi se ponasaju kao da su sami na cesti i za ostale ih nije briga. Djabe nam svi zakoni i rigorozne kazne kad policija smije kazniti samo nekog jadnika u Yugi ili djevojku koja je bespomocna. Dok se ne sprovede zakon i to najrigoroznije i dok suluda i objesna voznja ne bude krivicno djelo nista se nece promjeniti. Nama ostaje da cekamo da prirodna selekcija ocisti nase ceste ovih kamikaza i da pazimo na sebe i svoje najblize da im se ne nadju na putu.
Dobro je pa je ziv
POCELO JE ...
Ja kad sam prolazio mislio sam da je pogin'o sto posto. Hvala Bogu pa nije.
Ovi nasi motoristi su gori od Al Qaide i japanskih kamikaza iz 2. svjetskog rata.
2 dana za redom tugaa jbt
i jeste se kurcio kupio babo motor samoubicu
prosao i strasno je izgledalo...to je super,mislio sam da cu citati kako je vec otisao...