Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjenica protiv Novog Pazara 1:0
Ulica Safeta Zajke nije u Buća Potoku
Aaa cane nije smio bacit bombu u kucu pa bacio na krov, aaa lafo lud. Dzaba potrosio bombu i slomio tri crijepa, mogao si jadu to i kamenicom napravit. Mulac!
servir\'o mu za ostanak u meču !
ma joj juce bacio bombu DANAs SLOBODNO SETA I SMJESKA SE PA NE MOGU DA VJERUJEM.SAD NESTO KONTAM MA VALA CU I JA KOJU DA SEKNEM...STA SAMO JEDNU NOC PROVEDS U MORIJI. ACAB
ufff
Uz povikeee komšiiiijo, komšija komšije komšiji bacio bombu
Das ist normal...
Seljaci iz Buća Potoka...obične sirovine! glupi mozgovi!
Nije dovoljno što smo u ratu preživjeli bombe i granata, zar je problem toliki da se bombama mora rješavati. Treba na TV-u svaki dan ljudima po 2 sata puštati ovaj govor Charlie Chaplina: http://tinyurl.com/6wgb5rl
BUCA SITY oces bombu i ti.hahh :D
Prije svega ovo nije buća potok nego alipasin most 2.bemti novinare
sandzaklije pokazuju svoju moc...
Zena je ko ziva ograda ako je ne kreses redovno ode kod komsije...
Vlassii ovakve razmirice rješavaju kolcem i sikirom sa neizbježnim smrtnim posljedicama. Čak su i svoje kraljeve nabijali na mač i glave im odsjecali. Što reko Fatmir genocidna nacija.
Zacera ga komsija svom prvom komsiji.
cigani iz rashke enklave - poturice donijeli ciganluk u kotlinu Bosne