Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To im je sreća, kutarisali se rashodovanog vozila od 20 godina. Slijedi nabavka Sedmice mirne savjesti sa istim nivoom opreme.
pošto su ta kola i dijelom moja ja mu halalim .. nek se dobro provede
ruke mu se pozlatile
cuj to je vijest, pa ljudima svaki dan kradu auta pa niko nista ne obavjestava, a ministru kad ukrade odma vijest
Nastimano,lopovska posla
NIJE NI PRIMIJETIO-KOD MENE GOLUB NE SMIJE DA SLETI NA BALKON KOLIKO MI COJEK VREBA JEL ILI NIJE KO MAZNO AUTO A OVI.....
Zar je moguce da nas ministar voza golfa 3 ????
ćuj ukradeno, majke mi moje promicatelj ga talno!
nama Bosancima su neki sumnjivi tipovi ukrali drzavu 1992 i jos je nisu vratili a da nece ukrasti jedno auto. ma hajte molim vas , sta reci i koju poruku poslati bitno je da Audi 8 nasih Covica Dodika i Bakira niko nije ukrao a za druge stvari manje vise .......
Haman ocuvana 3- ca samo po burek i cevape isli s njom
nije prvo pitaj Boga koje po redu ;)
Ovo je samo slika zna se sta vozaju bolan audi,mecka nece valjda golfa hahhah
Hahahaha golf ministarsko auto u bosni:D al posto jeministarsko, ipak nije dvojka, vec eto trojka, Hahahaha i posle se bosnje uvrede kad ovu drzavu sovemidler kvazitvorevina:D nego sta je nego kvazi.
Sta je rec? Golf 3 😂😂
Hahahahah ma bravooooo
Sav normalan svijet obija elektronskim ključevima samo kod nas šrafcigerom.