Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pola Mostara od prvog dana zna tko je u pitanju, ovi naši policajci ih hapse 15 dana nakon događaja. E jeste ažurni, nema šta.
narod kome su kriminalci heroji ima osvijetlen put u propast
heroji
Pokusaj ubistva..
A ova dvojica gariba iz BMWa opet sude Veležu sutra. NFSBIH = MAFIJA!
Zašto policija nikad nije istražila i procesuirala osobe koje su uništile dokaze protiva Čovketa Dragančeta.
Ljudevit bi ti rekao da je istraga u toku i da ne smije otkrivati detalje istrage. Drugim riječima: Nema istrage, nema hapšenja.
Naravno, policija je prije toga riješila dva slučaja: teroristički čin paljenja kafića u Fejićevoj ulici i upad bande Ultrasa u Donju Mahalu i teroriziranje ljudi u pola noći. MUSVDG
najvise volim ovakve vijesti
Uhljupa 3, tempirane bombe...
moramo pomoci momcima ako su to uradili jer je za dobrobit cijele BiH
eto te ko bookir
Veležova bajka ima tužan kraj
Sramota, ovo su borci za pravdu nikako kriminalci... Trebate go.na iz saveza hapsit i njihove kmetove tj. sudije
Ovde ima i elemenata islamskog terorizma jer su urlikali Alahu i tegbirali dok su u čoporu napadali ove ljude. Sudija bi to trebao uzeti u obzir i odrediti adekvatne zatvorske kazne, da bude za nauk drugim izgrednicima da se divljaštvo ne isplati. Minimalno 6 godina zatvora bi im trebalo odrezati