Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nevjerovatno je koliki nacionalisti i fasisti su ovi latini..
savez lopova covica i dildorada cvjeta :D
nije valjda da je pukla koalicija bratska.
ovo nije prica o srbima i hrvatima, nego o huliganima i njihovim zrtvama. ja sam hrvat iz mostara i sramotno je za citav grad (za srbe, muslimane i hrvate) da se takve stvari mogu desiti u centru, a da policija nista ne uradi. Doduse, najsramotnije je za hrvate jer onda ostatak svijeta (tj. oni koji inace nemaju puno komunikacije s hrvaima) identificiraju citav narod s ovim zatucanim manijacima.
@ jakoje A šta ti očekuješ poslije 4 godine rata? Da ti možda budemo \"bratija\"? Da možda ne očekuješ da vam ponovo napravimo JNA pa da nas ponovo koljete po Srebrenici ,Hadžićima i kampovima smrti kao što su Gabela ,Heliodrom ,Vojno ,Dretelj ,Manjača ,Keraterm ,Omarska ,Uzamnica ,Vilina Vlas i mnogobrojni ostali...? Neka hvala ,sit sam vašeg \"bratstva\" a pogotovo \"jedinstva\". Na žalost među nama Bošnjacima još ima povelik procenat onih koji vjeruju u to \"bratstvo jedinstvo\" i koji se uvlače u guzice Hrvatske i Srpske ,ali vrijeme je na našoj strani. Prije ili kasnije će spoznati da im ni Hrvati ni Srbi nisu \"braća\" a ni \"prijatelji\" ,jednog dana će se probuditi iz uljuljkanog sna. Ali kada god se probude ,dobro je! Daleko bolje nego da zauvjek ostanu u uljuljkanim snovima koje su im kreirali \"komšije\" koje su aktivno još 80\'ih godina planirali ,kako da ih pobiju.
Preko 50 % Bosnjaka ima u Bosni , vecina su Bosnjaci kakvi krizici... Bosna je turska zemlja
BiH je kršćanska zemlja.
Komentar je sakriven zbog previše negativnih glasova. Sakrij? nadajmo se da ce se srbi i hrvati u bosni medusobno pobit da mozemo rahat da zivimo bez g.o.v.a.n.a (skriveni komentar) Ova recenica je srz muslimanske politike od vajkada, a posebno u zadnjih 20g. Konflikt izmedju Hrvata i Srba u BIH je jedina sansa da muslimani naprave BIH po svojoj mjeri. Krscanska svijest u BIH je u punoj zrelosti, i male nesrazmjerice je apsolutno ne mogu dovest u pitanje. Ipak je BIH vecinski KRSCANSKA ZEMLJA i najnormalnije je da je krscani i uredjuju po svojim nahodjenjima.
Evo zore, evo dana, Evo Jure i Bobana. Na vrh gore Trebevića, U logoru Francetića. U logoru Jure sjedi, Svojoj vojsci on besjedi. Oj Hrvati, braćo mila, Duboka je voda Drina. Drinu treba pregaziti, A Srbiju zapaliti. Kad je Drinu pregazio, U nogu je ranjen bio, On ne viče ajme meni, Već on kliče za dom spremni!
Svega mi vi ste svi bolesni. I nezasluzuje te bolje nego da vam djeca umiru od najobicnijih bolesti, da vam kriminal cvijeta kao trava poslije kise, da vas pljackaju balavci od 15 godina, da vas bodu nozem na sred ulice i da nemozete ocekivati pomoc od bilo koga. Glupa Jugoslovenska plemena.
http://www.youtube.com/watch?v=sB1ke-LdGFI SVE JE COVJEK OBJASNIO U JEDNOJ PJESMI!
Ne kontam kakve oni veze imaju sa utakmicom izmedju Srbije i Hrvatske
Jasenovac i gradiska Stara to je kuca Maksovih MESARA!
@HOS, upravu si treba ljude zaposliti, ali ne znam kakve veze ima ovaj clanak saljudim, ovaj clanak je o srbima i hrvatima i nema nikakve veze sa ljudima i normalnim svjetom.
Ustase su to
Ja sam hurvat iz crnog kamenka kod kreseva i sinoc sam slom zivaca dobio kad smo ga podojili od srbije... i zato mi je drago sto su ovu dojicu polomili
hoce krst na kriz vazda