Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otišao negdje za Gospom, povela ga 🤣
Valjda ce se negdje ukazati
Ako ga vidim na Carsiji, javit cu.
Jedna budala manje!
Ima 75 godina i dodje iz Hrvatske u BiH da bi se pentrao uz neki kamenjar na brdo, jer su neki hajvani izmislili nekakvo ukazanje Marije. Vjerovatno se nadao susretu sa Marijom, pa da pozeli tri zelje, medjutim, odvede ga Mara u nepoznatom pravcu ili mu srce otkazalo kada mu se ukazala Mara, onako iznenada iza grma. Tako je to kada se vjeruje u nebuloze.
Ne treba se saliti sa takvim stvarima. Svako ima pravo da vjerije kako hoce. A ovaj covjek je ipak neciji otac i brat, muz. Nadam se da ce ga uskoro naci zivog i zdravog.
Upravu si. Samo me cudi kakva je to organizacija da se ljudi gube. Pronasli su ga zdravog i citavog.
Josip Livada viđen u Buća Potoku