Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U zatvor ih treba!
Sve bi ja to u KPZ Zenica poslao. Pa nek se tamo tuku
@invisibleman ...nisu postovali socijalnu distancu! U izolatotij s njima!
U tucnjavi je tesko povrijedjen sarajevski kabadahija i alkoholicar kojeg svi nazivaju mangupom al daleko je on toga EDIN SMAJIC njega je tesko pretukao AMEL SEJFOVIC zbog od ranije nerascicenih racuna tj.lajanja i olajavanja od strane smajica koje je navikao godinama opce poznat nacin svadjanja ovog klovna je da prica okolo vrijedja itd medjutim na djelu je obicni mis sto se i dokazalo sada .. sa smajicem u ovoj tucnjavi po labrnji su dobili ISMAR HALILOVIC mali jado iz hrasnice garib
Narkomancina smrce spid
@Sarajevograde12345 lutka prvo se informises pa pricas za tvoju informaciju taj isti EDIN SMAJIC kojeg spominjes nema nijednu vecu povredu a vidim ti i ti tvoji ste pravi kriminalci pa pisete po klixu gluposti.Ali polako valja prosetat gradom...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jel moguce u kp domu Zenica? Ma.nije moguce ovo💊😂😂..Cudo svaki dan nema ovog u ovom siromastvu..Sad ce kad nas recesija opali po glavi pustati jer ih nece moci hraniti vise.
hej da sam Tale samo jedan dan,samo jedan dan,samo jedan dan,a da znam sve sto Pele zna,sve sto Pele zna,sve sto Pele zna.Lutao bi sve do zore rane,zbog mene bi tukli jazavicare,Smajic bi mi dolazio sam,hej da sam Tale samo jedan dan.
Ovaj Smajic je najvece zlo sto postoji na kugli zemaljskoj. Gdje se on pojavi tu drugi nastradaju.Glumi mangupa nekom kao sto je Sejfovic,dobije po njuski pa nek laje do sutra. Smajic ne moze sebe da brani a ne nekog drugog.Mozda je on “mangup” za ovu balavurdiju ali za jace likove on je jedno veliko “NISTA”
Pele stroj;)
Zatvorenici se potukli vani a mi svi zatvoreni hhahahahhaha
Smajic jeste mangup ali gdje ces sa Sejfovicem frajer sila
Momci su maLJo ludiii.
Sad ce ih cika Redzo dovest pod konac
Ovo su se tukli sigurno oni koji se kunu u upravnika Rešu. Ne bi ja napravio ništa loše unutra, "Reše mi"!!!😁😁
Dosadila im izolacija zbog korone..
Umjesto da luk i limun sade da im mi ne kupujemo i krompir
Ma otkako je dosao novi direktor, Redzo ma on mi je eto kao clan porodice. Nije da ga hvalim al ni tuca vise nema
Topdzije protiv Šemsi ???
Potukli se zbog maski?
A sto oni ne prave stacionare, pomazu oboljelim