Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba im dat ordenje i poslati u Sloveniju u banje da se odmore, dosta sto olos spava lezi i jos ga hranis jos da ga kao sad i zalim?
Sve prelivoda do prelivode. Kada je Zoka nalupao dokazanog narkomana i lopova onda ste osuli paljbu po njemu kao da je ratni zlocinac. Sada ovi nalupali momka na pravdi Boga i oni su ok. Mi smo narod za proucavanje.
Je li nesto nacionalno??? Ili je Jozo polomio rebro Ibri, ili je Ibro Jozi 😉
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Psihologija kretenčina, dvojica sa pendrekom i oružjem na jednog na podu. E bagro kukavička. To je kad današnji policajci ne prolaze psihološke i psihijatrijske kontrole svake godine.
A da malo poslušamo policajce šta je predhodilo tome...
Ystase premlatili Bosnjaka ?
Elham….samo udri
Treba ih Nagraditi novcano !
ja komentara I ku..a :) cuj nad nevinim se izivljavaju, cuj ima tu I postenog svijeta. E nek ste me nasmijali
Ako je neki krimos, diler i slicno, nek su ga natabali. ALI nemojmo se zavaravati, najveci krimosi su u samoj policiji, nema u kakvim talovima nisu, i koliko stvari ilegalnih rade. Ako su nekog jadnika pretukli, sa nekim laksim djelom, onda ih osuditi na robiju, ako su nekog napuhanog sto zadaje zlo narodu, onda im se ruke pozlatile.
pa šta je ovo.zbog čega su ga izlomili tako.momak je na odsluženju kazne i zbog čega su ga mlatili.ovo nigdje nema .ove policajce treba izlomit.divljaci.
Iskreno, zatvor i treba da plaši ljude!
Oko za oko zub za zub jedina realna PRAVDA
Kako ovi ljudi podrzavaju kad policija nekog pretuce ?! Zamisli da neko pretuce policajca dal bi to podrzavali?
Nagraditi policajce. Da bogdom i ovi sto su na terenu vise batinaju. Pa pogledajmo Kanton Sarajevo, divlji zapad. Nema dana bez pljacke, paljevine, gazenja pjesaka...
Jok eto zatvorenici ce njih prebit
ako tuzilastvo i policija ikako zele da imaju bilo kakav kredibilitet onda se ovaj slucaj mora odmah razjasniti i zaposleni izbaciti iz sluzbe
Ja bas mislim suprotno. Ako policija zeli ikakav kredibilitet zastitit ce policajce cak i nagraditi, pa da i ostali zatvorenici i potencijalni zatvorenici napokon imaju strah od tuzilastva i policije.
tako i treba lomi stoku