Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I Bog svakom djete daje. U kakvom bolesnom okruzenju zivim da nisam ni svjesna.
POTPISUJEM!!!!
gorka istina hhhhhhuhh
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zamisli kreneš da baciš smeće i ugledaš mrtvu bebu u kontejneru. :S ..ti mater bolesnu..
Vidi se da je kod vas muslimana 1400. i neka. Ponasate se ko neandertalci kod vas je izgleda daviti bebe svakodnevna pojava?!
Kad sam jednom spomenuo ovo (http://en.wikipedia.org/wiki/Baby_hatch), svi su se bunili i srali nešto o moralu. Izgleda da je bacanje djece u kontejner moralnije.
Tuga! Vjerovatno ni ta jadnica zvana majka nije sama kriva.
100% neka maloljetna djevojka bacila dijete. Ako već nije željela dijete onda je trebala kondom ili pilulu koristiti a i mogla je i abortus na vrijeme odraditi. Ovako je već veliki kriminal jer je rodila zdravo dijete koje je umrlo zbog nje.
zakon.,odma pogubiti onog ko je ovo ucinio i ko je bio saucesnik.,pa makar bilo i moje djete.,sta je taj isti sutra ustanju pociniti/.sve odobravam sex.drogu,kradzu,sukobe,.,.ali ubijanje djece.,neoprostivo .,sutra da znam ko je ovo urado ja bi njega ubio bez imalo milosti bilo kojih razloga.,i javno bi priznao.,
Kucka neka .. Pas mater mogla si u dom dati dijete ne ovako Bog te kaznio najvecom kaznom fukso!!
monstrumi !
cudan je ovaj zivot a jos cudniji ljudi ,zivota mi dusa me zabolia kada sma ovo cuo ,zar moze neko biti ovoliki monstrum da ubije to svoje malo neduzno cedo ,sta je ono kome zgrijesilo,i Bog je nekad cudan da najpametniji i najveci razum neke stvari nemoze srociti ,neko tugu cjelog zivota nosi u sebi jer nemoze imati to najvece blago tu krunu ,a neko to tek tako ga ubije ne znam stvari sta reci na ovakve stvari da pocinis cedomorstvo tugag stvarno
Red je da blokirate komentare.
I onda pljujete na homoseksualce kako su bolesni ovo ono, bolje da je ovo dijete usvojio istospolni par, nego sto su ga neki debili slucajno dobili.
Koja logika jbt. I to u oba komentara :)
Nisam iznio nikakav stav po pitanju i jednih i drugih, samo mi je zanimljiva logika da ako je jedna stvar losija od druge onda je ova druga stvar dobra.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vrhovni Komentarni Klix Sud se opet skupio da donese presudu: "Naći i objesit kuravu" Ostale do izrečene presude inkvizicionog suda su bile: "Naći i odsjeći ruku" "Naći i objesiti na trgui" "Poslati na goli otok" "Po kratkom postupku metak u čelo" "Njega i cijelu mu familiju kastrirati" Prema gore navedenom današnja presuda "vješanje" djeluje kao blaga kazna u usporedbi sa dosadašnjom praksom Klix Komentar Suda. Sud se sada povlači na odmor.
jer počinje utakmica... Crnci protiv Kameruna
@DIO: > A šta bi bilo rješenje po vašem mišljenju kao komentatora koji nije iz skupine ovih koji iznose ovakve kao ove gore pobrojane?? Vjerovao ili ne, policijska istraga i kažnjavanje svih odgovornih u skladu sa zakonom. Npr. niko ovdje nije spomenuo mogućnost da je cura bila silovana ili da se radi o nekoj mentalno retardiranoj petnaestogodišnjakinji kojoj su kući samo rekli da bebe donosi roda i da "ona stvar" je haram i služi muškarcima za piškenje. Sad će naravno naletjeti neki primitivni papak da me optuži da je pravdam, pa kažem unaprijed da je ne pravdam, nego samo kažem da postoji mogućnost da nije ona sama isključivo odgovorna. "Naći i objesiti kuravu" je srednjevjekovni idiotluk.
jos jedna potvrda genocidnosti bh muslimana
novine pisu maloljetna hrvatica hebo je sandzo :)
Sada ce vama Kamerun pokazati sta je genocid kada vam uvali 5 komada
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
muslimanska kultura klanja beba
tamo su ti vrata
Strava u trokutistanu