Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne daj bože da je bila ekipa HRT-a ili RTS-a tada bi se diglo sve u ovoj zemlji a ovako ko ove domaće šiša. Želim brz oporavak vozaču.
Ne daj Bože da je to bilo u Širokom i da su bili u plavim majicama diglo bi se cijelo Sarajevo
@MirnaBosna U Sirokom znaju i ubiti ... pa inkom nista
Tako to danas rade tatini sinovi odnosno depilirane bezmude pickice u maskama. Lijepa vojska i obaveznih 6 mjeseci obuke da svaki do jednoga krv propiša i da postanu ljudi
Zna narod ko su huskaci i petokolonasi.Dace Bog jednog dana da se povede istraga od pocetka i od glavnih kolovodja: Radoncic,Hadzifejzovic,Prasovic,Helac,Jurisic,Maric...
sdp hahahhaha
https://bhprijevoz.com/ BH Prijevoz - sajt o prijevozu u Bosni i Hercegovini
SAMO SE U BIH NAPLACUJE 2KM PO UTAKMICU ZA LIGU IZ SVOJE DRZAVE. CCC
Beštije pod gasom :D
Nek hi zastiti ovaj ratni dezerter sto him je direktor !!!
JESU LI IH GOOONJALI SA BLAZOM SLUCAJNO???
JEBI USTASE MRTVE
pobjegoše naši u bosnu iz hercegovine. trebamo se razići što prije. neka srbima rs, a hrvatima hrhb. mi imamo naših zabetoniranuh 23%. ništa nam ne mogu.
Krivca traziti u FK Velez Vrapcici
@MRZIMsrbeKOLJIMOih zasto tu traziti kad su navijaci Slobode po povratku u Tuzlu izasli u Konjicu i sacekali ekipu BHRTa?
Ista sorta komunjare i jedni i drugi
Izbori 2018
Primitivci 23%
Dat ekipi BHRT-a pistolje da se mogu odbranit od svakakvih budala....