Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitam se odakle su ovi komentatori? Bolesnici. Da ste odrasli u krugo od 50 km oko sarajeva, znali biste da je Kijevo udaljeno od Sarajeva 18 km, da je selo u kojem je izginulo (kao borci ABiH ili su poklani) pola stanovnika u prošlom ratu, da je selo u koje su se vratili mještani muslimani, da žive i umiru tamo i dalje... Fuj. Ne razumijem kako vam samo inicijali navedeni u tekstu daju za pravo sa odmah zaključujete koje vjere su ljudi koji se navode u tekstu... Fuj, bagro priučena, jadna, neiživljena, neostvarena!
Onda ovi cetnici sarajevo zovu Dzalahamabad ili kako vec.
Ma to su dodini defektni psi koju se izmedju sebe,a ljubomorni na Sarajevo
Ti momak sto cirilicom pises ,mogu uporediti,jer mi smo slaveni svi i nadju se neki tamo zatupjeni cetnici i kazu mi smo turska,arapska govna,a ustvari Srbiju su turci ebali 500god.
Zalibo me racku gdje Kijevo,poz od rodjenog Sarajlije.
Pricaju zene po brijacnici da je zelenas dos'o da uzme reket ljudima u kafanu, al se malo za***, sta ako je to istina jeli treba osloboditi ubicu i dati mu platu zato sto ga policija nije zastitila kada je trebala.
ja sam nekako postala mrtva hladna na ovakve vijesti. sta si trazio u birtiji kod Trnova, to si i dobio. Kao i onaj klosar sto ga ubise u Zenici neki dan. zao mi je kad stradaju nevini, kada stradaju slucajni prolaznici, a ovako poubijali se slicni sebi medju sobom u kafani... hladno pomislim - jedan manje.
Zar je Trnovo jedan kvart u Kijevu u Ukrajini ??????????????
Kijevo je nadomak Sarajeva na putu Sarajevo-Foča.....mislim 10-ak km od Sa
Taj Kijev i Trnovo, tu je srpsko stanovništvo. A svi znamo da su srbi Pro-Ruski orijentisani.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ove birtije treba sve pozatvarat!!! dosta je vise i alkohola i Tominih pjesama koji ti dirnu i onu zadnju venu i bace te na dno dna pa se toliko sj*bes da ti sve u zivotu postane da ne kazem svejedno i onda naletis na dvojicu ili trojicu koji su u istom transu i onda ti je jaro samo pitanje vremena kad ce se nesto desiti.....
sta je sada Tomo u tome svemu kriv..........
ko je rekao da je Tomo kriv???
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jedan manje idemo dalje za iste pare.
dobro je ja mislio da sam poludio, il su ovi iz klixa poludjeli, ja mislio ukrajinski kijev u bosni i hercegovini i to kod trnova...
Oj mene, ja kontam neki novi belaj u Ukrajini....
#svezbogkonobarice #kojiprimitivci