Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
miljevina nije bosnjacko mjesto, . . . ! cudi me da prije neko nije udaren u miljevini. jer pjesaci setaju magistralom... a kako mjesto nema ulicnu rasvjetu, vrlo moguce da vozac nije ni vidio pjesake...
Zagoru se ne svidjaju ovakvi komentari. Tako mi bubnjeva Darkvuda!
Sarajevo x! E svaka vam cast sto nedoraslim imbecilima omogucavate da na ovaj nacin lijece svoje bolesne komplekse! A vi maloumni majmuni (SS, Lauda, Miljevina) koji pisete ove gluposti, klonite se kukavicluka i straha u kome zivite. Jedino gdje se osjecate sigurni je memljiva i prljava sobica odakle pisete ovakve gluposti!
bošnjačko hahahah ti si izgleda prolupo/a
Narasli brate novi a ti osta u tuđini braniš Kosmet i plaćaš porez rasturačima Srbije.
Ali ipak...tesko da su bile bal.ije... Njih tamo nema...to je sve srecom poklano
Ako su bile balyje onda je trebao preci nekoliko puta
kakvi ste vi majmuni PVM
izgleda da sam nocas naletio na nesto sa autom, pitam se sta bi moglo biti???