Voze brzo i prolaze kroz crveno
0
U Kantonu Sarajevo postoji 300 opasnih vozača
Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ipak morate malo biti u toku policija oduzima po odobrenju suda, a sud dalje preuzima predmet i odlucuje kome ce i kad vratiti oduzeti predmet..... ehhhhh da samo imate malo pameti i da nelupate neke gglluuppoossttiiiii
stavite ih u zatvor i bice pod kontrolom
Ne znam zasto iko ocekuje da se postuju zakoni, kad prva policija i ti koji pisu zakone ih ne postuju. Kad oni budu postovali te iste zakone, onda mogu ocekivati da ih i ja postujem il neko peti il deseti. Al dok policija redovno vozi nevezana, bez svjetala i sl, a meni pisu kaznu za neku glupost, to bas i nece ici. Ako drzava nije u stanju da izvrsioce zakona disciplinira, zasto uopste obicne ljude kaznjava? Nego oni su zakon i moze im se, a vi posto niste, vas cemo guliti. To je sva prica...
Bio je i onaj \'\'Musliman\'\' sa crnim Clio Sport 3. Vozala se seljacina 7-8 mjeseci bez tablica. Imao je samo zelenu natakarenu na sofersajbu \'\'I\'m Muslim\'\'.... Vidio sam tog idiota maloumnog kad proleti kroz crveno !!
Je.bo našu policiju a i državu ! Kad je \'vaka ! Ove kretene treba strijeljati. A i one sa vlasti i iz policije zajedno s njima.
ja mislim da ovdje nikoga netreba zatvarati za ove prekrsaje nego samo npr.za svaki od ovih prekrsaja kazna u iznosu od recimo 500KM. po prekrsaju i rijesen problem.
Pa covjek stavio da je ponosan ima X5, cudno bi bilo da je drenko stavio da je ponosan
(sax banda ne dopušta komentare na članke o gašenju svjetala pa moramo ovako.) kakvo crno zagrijavanje??????? jel vi uopšte znate šta se dešava u svijetu? čuj zagrijavanje, a ono hlađenje..dok Al Gor puni džepove vi od sebe pravite budale. kopenhagen propo, koje 192 zemlje, kakva deklaracija, s koje je ovo planete vijest??????????????? al vidi vidi, kako su se poredale Elizabetine kolonije ,najljepše vidjet ko NIJE u ovom cirkusu... sax banda punom parom zaglupljuje svoj narod, majku li vam petokolonašku. SVA SVJETLA NOCAS POPALITI!!!!!!
\'\'Naš cilj je, prije svega, da stavimo pod kontrolu vozače koji divljaju ulicama, jer predstavljaju potencijalnu opasnost\'\', kaže komandir Selimović Eh sto ti je drot....ne predstavljaju \"potencijalnu opasnost\", nego vec predstavljaju opasnost. Oni potencijalno predstavljaju neciju smrt, a opasnost vec jesu.
Drenko Slobodan-yugo-ahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahahaha
Yamasaki Mujo
mi ce mo gasat oni nek pisu :D koga stignu!!!! PUNGAS!!!! 11.04. Test Day Mostar - pomocna pista welcome
Sta ima veze ako je muslim, nije on jadan kriv. I on bi volio da nije. :-)
@Kloc I\'m muslim ti sad voza X5 ....
@Lepi yebo tu Dusko sestru uloyenu. Drenko chkapi ti materina. baaliya ko i ti