Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji placeniski portal,mamu vam..koje lazi..covjek nije uopste bio radnik te pomenute firme nego granitov radnik koji je trazio koru hljeba više. Dane kad ne radi u granitu ode na crno u ovu firmu i radi za dnevnicu. Što nenapomenete da je ovo SDAovska firma iz konjica koja je u kamenolom ušla lafo da ispituje zemljiste a vadi kamen i na licu mjesta ga prodaje u srbiju i hrvatsku
Nazalost... ugasi se jos jedan zivot. Ne mogu niti zamisliti kako je sada djeci. Iskrena sucut 😢😢😢
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
tragedija.
To su nasi ”strucnjaci” za zastitu na radu krivi...Nadajmo se da je bar bio prijavljen, da sirotoj djeci ostane neka penzija.
:-( Tuga :-(
ugasite komentare bolesnici
Ostaše vjerojatno djeca iz radničke porodice bez oca, neka im dragi Bog olakša i da sabura.
2 djece...