Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rahmet mu dusi.. A ti camile prevarantu sto se talis po tenderima, sto si rudare u crno zavio, sto nam suju po cesti zbog nehljeba sto drzis na platama od 2000km i stimalacijama za safete, iske, alise... Jb te one... Sve sto nesto znaju si otjero... E ti se okreto na cupriji...
@ivan terzić Nije valjda da je camil takav, ja pamtim kad je munib bio i cosic tehnicki ,a pogotov onaj gitarista iz sdp ne zna se koji je gori bio..
Rahmet mu dusi a obitelji i njegovim najblizim izraz sucuti.
Ugasiti komentare!
Za mustuluk o diretorovoj smrti ću dobro nagraditi
Hocel se rudari ikad dic kako treba? Da svi stanu zajedno i traze uslove za rad kao u Evopi. Bez onih malih, skromnih zahtijeva, bla bla. Samo kazu, hocemo ko u Njemackoj i ne idu u jamu dok tako ne bude. Dok to ne urade, ovakve stvari ce im se desavati.
E prvi put čujem da je neko sretno stradao, svašta i na ovom klixu
hahahahahahahahahaha
Počivaj u miru
katastrofa sabur porodici
Razumijem naslov , naravno, nisam glup ,ali postojalo je milijun drugih nacina na koje je se naslov mogao napisati..
na svakom ulazu u jamu piše SRETNO.
Neka mu je rahmet dusi.Sabur familiji. A onoga ko ovu jamu nazva Sretno, treba poslati na kampovanje u nju.