Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije se on utopio u jezeru nego u suzama onih koje je pobio i njihovih najmilijih...
Pa i ribe je sad zatrovao. E jbg.
@GlasNaroda22 Ta statiska jeste tačna, ali ja bih volio vidjeti jednu analizu gdje bi se vidilo koliko je zločina izvršeno tamo gdje je neka vojska prošla. Bojim se da bi bio zaključak da smo mi činili manje zločina jer smo ih manje stigli da ih pohvatamo.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Malo je reci da se radujem
@Realno01 Jesi li ti normalan !? Tebi je dobar čovjek koji je vršio ratne zločine !? Šta su to Srbi za tebe, životinje koje treba mučki ubijati kao što je radio ovaj zlotvor koji je se utopio !? Iskreno se nadam da ćeš potražiti pomoć psihijatra ili psihologa jer očigledno nisi normalan. Čuj kažeš da je dobar čovjek jer je ubijao nevine Srbe. Svašta !
@Realno "Zdravko Mucić je osuđen za krivičnu odgovornost nadređenog za ubistva devet osoba, nanošenje teške patnje ili ozbiljnih povreda za četiri žrtve, nečovječno postupanje nad šest žrtava i za direktno sudjelovanje u nezakonitom zatočavanju civila u nečovječnim uslovima.". Ovo je po tvom mišljenju dobar čovjek !? Ovo je monstrum !
Sigurno se utopio,ponovo neki neduzni,zamjenski igrac,a takvi poput gore navedenog su dovoljno bogati da ,,KUPE SVOJU SLOBODU..Rahmet dusi utopljenom
RONILAČKI KOMPLET. I ZA NOGE. PA UDAVIO🤿☠ NE ŽELITE OVOG MAJMUNA. OKO ZA OKO................................👌🏊‍♀️🏊‍♀️🏊‍♀️🏊‍♀️🏊‍♀️🏊‍♀️🏊‍♀️🏊‍♀️🏊‍♀️🏊‍♀️🏊‍♀️. SVE SE VRAĆA . SVE SE PLAĆA.
2/3 od 9 god patoje 6god! a tolke ljude potamanit
Svi ce odgovarati za ljudske patnje, zlocine i ubijanja.Kako moze jedan zlocinac odgovarati za jednu ili vise osoba jer neki su pobili i stotine osoba izivljavajuci se na njima!Doci ce pravda na naplatu tako da svi zlocinci ce gorjeti i njihova koza ce biti zamjenuta novom i sve ce se ta kazna ponavljati dokle i trun zlocina ne bude naplaceno.Nije spasen od odgovornosti i zlocina zlocinac koji se prikrio na ovom svijetu,uzivao pa umro prirodnom smrcu.Zato ce doci zlocini na naplatu.
Onda se arbima trebaju i praunucadi gusiti..... genocdini narod
Osidjen 9 .lezao 5 .i to su im 2/3.Po kojoj matematici.Jos u Holandiji zatvor kao hotel.Uzivao u Jablanickom jezeru od 2003 - znaci 17 godina uzivao.Kao raspali Seselj.Pustise ga da umre za po godine .on evo ziv 10 godina.
Haman potego praljkovače više nego što je trebo...
Mrtvozornici. Kakva je ovo rjec hahahahha. Sta su onda ZIVOZORNICI
Karma is a bitch
BOG je jedan
Gon' ga u 3pm. To gof.no nije vrijedno spomena,
Necu se tamo vise nikad umocit
Uprljao vodu jezersku papcina.
Ovaj je bio samo izvrsilac, to jest bio je komadant logora, kad je ubijao zatvorenike, ali zna se da je logorom u Celebicu upravljao vrh SDA, i da je Alija dolazio u njega, dok su tamo ubijali pravoslavne Srbe, uglavnom palicama.A kad bi polomili sve palice, sakama i nogama.Odgovoran je vrh SDA u Konjicu i Sarajevu.Medju njima Alija, Ejup Ganic, Rusmo Hadzihuseinovic, Safet Cibo, Zejnil Delalic.Ovaj je bio obicni ubica, koji se dodvoravao islamizovanim Srbima ubijanjem pravoslavnih Srba
. Mucića nijedan svjedok nije imenovao kao aktivnog sudionika u bilo kojem ubojstvu ili mučenju za koja je optužen temeljem odgovornosti nadređenog. Uz to, Raspravno je vijeće smatralo da su djela g. Mucića bila rezultat ljudske slabosti više nego zlih namjera pojedinca.