Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast Zaime sto te ni to nece obeshrabriti da nastavis sa postenim radom. A ne kao onaj tvoj Gorazdak. Docepo se Sarajeva i fotelje. Pa pljacka i gazi ljude bez ikakvih kazni.
zar je ovo farma za uzgoj pilića!!!??? meni više liči na obični seoski kokošinjac.
Zato naše pileće meso ide u eu
gofrombalkan... tvoj nick sve govori. btw. bih proizvodnja mesa pokriva naše tržište sa max. 40-60%. od piletine, junetine, svinjetine, govedine itd. tako da opet moramo uvoziti.
KFC na otvorenom.
Gore pokrića za primljene poticaje.Poticaji u pljačkaškim rođačkim rukama.Kakvi vršioci vlasti takav nam je život u zajednici.Aferim Vjero,struko i nauko!
Ove slike su zamjenjene sa nekim člankom iz Bangladeša...ili se varam
Lik je takav motivacioni govor dao. Svaka mu cast. Sretno
Čvarkov i baba
Izgleda da ovo inspekcija nikad nije obilazila.Koji peksin majko mila.
Neko pile je bilo piroman .
od toliko krmadi bas pilici da stradaju