Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@citac, u pravu si jarane. Ja slucajno stanujem blizu, isao sam sa Ivanom u skolu, ne mogu vjerovat da on ima veze s tim. A Goran i Kovacic su oduvijek volili bombe i mitraljeze.
Tamam ja obijem garažu da nešto hapim kad imam šta vidjeti. I ja ko svaki pošteni građanin nazovem i dojavim policiji. Eto tako je to bilo.
Koji ste samo vi k.r.e.t.e.n.i. sto komentarisete, pravi ste krpelji (u svemu vidite nacionalizam), a necitate vijest do kraja. Ovo je pronadjeno u ulici Ivana Gorana Kovacica, maloumnici.
Mora da je neki Bosnjo humanitarac skupljao pomoc za svoju bracu u Gazi...
E moji Ivane, Gorane i Kovačiću treba vas oba 3 u prdekanu do kraja života.
E, MOJ GORANE, GORANE, TO TI OOSTAVIO OD II RATA, DA SMO ZA TO ZNALI RANIJE 1992.