Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Preko Visegrada, malac pa sa cime jadan narod patis balavac jedan ,nis drugo ne bi radio sem tog unosnog posla......95 god uzas
23 godine ima kakav malac Da je normalno vec bi dvoje djece mogao imati.
Poceli se hapsiti humanitarni radnici .... dokle ovo ide .... zakazale humanitarne organizacije 🏃🏿🏃🏿🏃🏿🏃🏿
pustite Ćojka da zaradi koju kuntu od napaćenih emigranata, pajel
Možda ljudi gledali što će da kupe, naravno nakon desetak godina
Kad moze Efendic biti jadan sto je zgazio dedu, moze i ovaj ovako zaradjivati. Ovdje se ionako vrijeme mjeri unazad, a prostor se kida na tanke fete i samo za sranya dovoljno prostora ima - na ovim prostorima... (R.A.)
Migranata puni autobusi hahaha
Bakirov povjerenik. Vozio direktno u njegove resorte ! Čamapara je trebao da im obezbjedi radnu dozvolu za firmu trgovinom nekretninama , pa bi oni onda išli po nove poslovne ljude ! Uhapsite BAkira i Čampare a ove jadnike vratiti nazad odakle su došli !
Kad ti vlast i drzava ne obezbjede posao, nadjes ga sam sebi. U cemu je problem ?
Al si pametan u pm.