Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobar vozac nekenjaj majke ti ti ko fol znas vozit suti bolan da nije bilo rata i sad bi gore po planinama brao gljive,,ufatio si se dijaspose i sad ko jebe bosnu, bosna je najbolja to svi znaju,, gledaj svog posla i pazi kako ti vozis to auto sto imas na kredit ,u bosni nemaju ljudi auta od 20,000 eura i vise kao vi zato nekenjaj majke ti na bajram mi zivce vadis
jesu najludji vozaci :) LOL zato i ginu vazno je biti prvi pa makar i pogino HeHe
Kad pricac s nekim iz Bosne toliko se nafale sa svime sto je bosansko to je cudo jedno. U Bosni je najbolje ovo, u Bosni je najbolje ono.... Izmedju ostalog, U Bosni su najbolji vozaci. Reko bi covjek i Shumaher je Bosanac. A nesreca toliko da ih ni oni sami ne mogu pobrojati. U jednoj stvari Bosanci su sigurno najbolji na svijetu. U supljiranju.
tuga je golema tugi nikad kraja! .Bit ce veceras svega!
sacekajte malo do veceras sa tom statistikom,kad mladi bosnjaci zaliju bajram alkoholom !