Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj bjelave, a ulica ekalusa... doslja u ovaj grad pa ni kvartove ne znaju
ovaj vjezbao za bombasa samoubicu
koji glupan,hahahah
Cekalusa jeste u opcini Centar, ali su i Mejtas i Blelave isto tako u Centru. Istocni dio Cekaluse je Mejtas. Od polovice, tamo gdje je semafor, pa na zapad - Cekalusa predstavlja rub cetvrti Bjelave.
Ulica Ćekaluša (nekadašnja Nemanjina)CIJELOM dužinom pripada općini Centar prema tome nemam ovo veze ni sa Mejtašom a pogotovo ne sa Bjelavama a za VAS ŠTO STE sigurni da su ovo Bjelave jedna informacija,između Ćekaluše i Bjelava ima Višnjik...tako da niste svakako u pravu...eto...da Vam ja objasnim kao starosjedilac...
Je li teroristička.organizacija \"džihadbosna\" preuzela odgovornost za ovaj događaj???
A da to nije ipak bilo u Čemaluši?
ja ipak mislim da to nije bila njegova bomba, nego je nekome ispala sto znaci da ga tuziteljica nema pravo tuziti !
Jes\' ova policija bezobrazna, ne daju čovjeku da baca bombe u svom stanu cc..
Čekaluša je i na mejtašu i na bjelavama. Ulica počinje od Dalmatinske a završava kod medicinskog fakulteta. gornji dio ulice pripada MZ Bjelave tako da nije greška.
Dečko bombaš je Velibor Stanić, i momak krenuo da se igra Boško Buhe, samo da se zna dečko je namjerno aktivirao eksplozivnu napravu, prije toga je uredno ispraznio ormare.
cekalusa je na mejtasu a ne na bjelavama....
ma vala gluposti i komentara, šta ste se ba prihvatili geografije, i tako će biti \"svi u jednom selu\" nego, ko je lik, šta se zdešavalo i zdogađalo da je rokno bombicu u SVOM stanu, obično to rade po tuđim stanovima
bolesno
Majmune, Čekaluša ne prolazi \'posred\' Bjelava, kartu u ruke! Ili riječnik, ne znam šta ti je potrebnije.
Sarajevska stoka
bjelave šizeeeeeeeeeeee