Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu li vozili po trotoaru možda? Prije par mjeseci pretrčavao sam cestu (zurilo mi se) Naravno nisam gledao ima li vozila Crveni audi je projurio 10 tak cm od mene brzinom oko 60km/h (koliko je bilo i dozvoljeno). Kriv bih bio 100 % da me udario kao što su krivi i 99 % bezobraznih pješaka koji se tako nonšalantno šetaju cestom.
dokle ovako betmene
Ima svakakvih pješaka, ali ima i vozača koji ne gledaju. Jučer me kod pozorišta zamalo nije udario frajer. Ja čekam da se upali zeleno za pješake i kad se upalilo fino krenem preći ulicu, lik skreće hladno ne gleda uopšte, a ja već na pola ulice. I onda fol stade nešto, možda je htio izaći iz auta, ne znam, uglavnom ja sam produžio jer nisam neka svađalica, ali definitivno ima i vozača svakakvih.
zašto ne objavite da je jedan pješak preminuo od povreda
ja kad ga umocim...cijelo vece gradom jure hitne. eh...jesam macor
Nisu vozaci krivi uvjek, vise puta mi se desilo da moram kocit na zelenom da neka budala prodje, najgori su starci jos se prepadne kad zakocis i gleda pola sata u tebe.
Eh Bože dragi što se ismijah na sabahu hahahah @aha koliko treba brašna za ovu halvu? Ili cu od oka? ii maslaa?
Vozac C.M. je Cavar Mladen,zamjenik ministra za sigurnost BiH!!!!!!
Tii bijedo zenicka,nasao si kome ces da kazes nesto..... U usta vas J.E.B.E.M. ona zenicka,firaunska..................... Cigani su gospoda za vas ;)
NAZALOST, PJESAK KOJI JE DOZIVIO NEZGODU NA A.POLJU JE PREMINUO U BOLNICI U OPERACIONOJ SALI. OSOBA KOJA JE UDARILA OVOG COVJEKA JE POMOCNIK NEKOG MINISTRA. ZADESIO SAM SE U BOLNICI U OVOM NEZGODNOM TRENUTKU I SAZNAO OVE VJESTI PA SAM MORAO DA SAOPSTIM OVU TRAGICNU VJEST POSTO VIDIM DA NIJE JOS JAVLJENO DA JE COVJEK PREMINUO NAZALOST.
Nije mi jasno sto vecina pljuje po vozacima .. Pjesaci trebaju da se probude .. danas na semaforu dedo od 60 i kusur godina poce prelazit kad se vozacima zeleno upalilo .. Mislim , hleb ti jbm , mozes se strpit i sacekat fino
I mene
Ljudi oteli me vanzemaljci
Vi sarajlije ste najveca bagra na citavom svijetu !!
najjace je da sam prosao tu prije 3 sata, bila hitna i murija... vracam se kuci kad oni i dalje stoje tu, i slikaju.... za ne povjerovati
Nepismen si ti dok možeš karakter povezati sa pismenošću Znači li to da je svaki čovjek lošeg kakraktera nepismen?? Daj molim te ...
idol