Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iz naslova se da naslutiti da je netko nekoga ucjenjivao spolnim organom "slušaj ti tamo, ako ti ja dođem sa k...m dati ćeš ti i jare i pare... raspitaj se malo za Hamdiju aka. kožna batina"...
srbi funjare!
Odsjecite mu ga hebo mater k'o ženu...
mala je dala.... i sad je ucjenjuju... ;))))
razbiti kretena
djikanska posla
cuj spolna ucjena...........:D:D:D:D
Mogli ste bar objasnit klixe
Spolna ucjena dakle: "Ko drugog prinudi na oblјubu ili s njom izjednačenu spolnu radnju prijetnjom da će se za to ili njemu blisko lice otkriti nešto što bi škodilo njegovoj časti ili ugledu ili prijetnjom nekim drugim teškim zlom, kaznit će se kaznom zatvora od jedne do osam godina."
Ja vam moram dnevnicu zarađivat sramota
PRIKAŽI ODGOVORE (1)