Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti trebas podnjeti ostavku jer nisi i stanju raditi posao.
Ja sam mislio da je u Sarajevu zadovoljavajuća situacija, imamo ured za borbu protiv SDfA, pardon mislio sam korupcije. Imamo bildera koji samara ljude po FBiH jerseusude kritikovati sina mu... dudlaca crijeva i kite Her Shmitu... imamo Katicu i imamo sve... pa kako se ovo desilo da jednom policajcu, obavještajcu nije siguran stan i život.A trojka me ubjeđuje da je sigurnost u Sarajevu zadovoljavajuća... kako ja da svoj stan odbranom!?
Trebali su ga demolirati. A i zapaliti vala.. Krkane jedan, Zavod Pazaric nije logor.
Jel to počelo napokon?
NEKOME JE PREKIPILO BIĆE OVOGA I JOŠ VIŠE PROGANJANJA OD POŠTENI GRAĐANA POSTO NEMAJU DRUGI IZLAZ SUD TUŽILAŠTVO POLICIJA KORUMPIRANI POLICIJA KRIMINALCI STALNO POLICIJU PRIVODE .
direktore zasto niste napravili krivicnu prijavu??? Inace se to tako radi kada se vidi nesto protuzakonito???
Da je uspio plan Konakovića da ga progura za direktora OSE, i obični narod bi bio maltretiran kao i ovi jadni štićenici
A ne znam šta ti kao direktor radiš, što ne obiđeš u toku dana štićenike, nije ono velik objekat, pa da vidiš u kakvom su stanju i kako postupaju sa njima, neće ti kruna s glave spasti.
Rekao je da ih ne smiju tuci kanisterima🙈🙈🙈
Ovo smece je slika i prilika kadrova u JP. Fuj...
I ti ćeš u zatvor ko i onaj bivši direktor Redžepagić, koji se pravdao da nije bilo zlostavljanja u njegovom mandatu.
Nek ti memo ubleha šatro sarajlija prefarba i on je tamo zaposlenik !!!
cuj elite ulica Mis Irbina,dzukelo daj otkaz
Majstore daj ostavku, normalan lik ne bi ni prihvatio tu funkciju s obzirom na kolicinu sr.nja tamo al eto ocito volis da se zoves "direktor"
Na Braču bio dvije sedmice i uživao. U Njemačkoj bio sedamicu i uživao. Vratio se u Sarajevo, u opštini Centar, u stanu nema vode! Opet neki radovi! Kako samo ovdje uvijek nešto rade i zašto!?
Nek su, i trebaju! Šta se buniš?
Zamisli radiš kao direktor Zavoda za zbrinjavanje mentalno invalidne djece i dobivaš prijetnje. I ne pitaš se šta radiš pogrešno.
Je li ovo monolog, de ponovi pitanje