Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto bi reko glasnogovornik mupa pljacke iznude ubistva paljevine pucnjave bacanje bombi sve je pod kontrolom to su prirodne pojave
Opet.... pa stvarno. Ovo vise postaje normalna vijest a ne bi trebala da bude.
u šeher samo autobusom............
@mirrorce hahahah Iskreno najpametnije, jer prvo sto nemas gdje parkirati, ili ako parkiras debelo ti naplate... ili pak zapale. :-/
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Već sam pisao da policiju ne treba pitati za stanje u gradu, jer policiji je sve super, za to su odgovorni zastupnici Kantonalne skupštine i po njenoj ovlasti Vlada, koja treba da se očituje o tome što su na sigurnosnoj situaciji u gradu uradili u ove dvije godine svog mandata.Policija samo treba da dostavi statistike, koje treba da iskontrolira Vlada uvjeri se u pogoršano stanje sigurnosti i prema tome najzad naredi Ministru policije da vrati pozorno patrolnu službu i policajce na ulicu.
Bankari mu zapalili, nije vratio kredit :)
Bake nema auto i ima samo pola kuce..
Sarajevo ima probleme koje imaju juzno-americki gradovi.. svakodnevna kradja automobila, pljacke itd.. s razlikom da Sarajevo ima 400,000 stanovnika a ne 5-10M. Ako govorimo o Europi, mislim da samo Napulj i Marseille su mu blizu ako gledamo ove podatke. Katastrofa.
Nisam znao da zivim u Musali...
Ne znam sto se cudite. Ministar mupa je rekao da je ove godine prioritet policije nabavka vozila. Izjava koja konkurise za najgluplju izjavu u 2016 god.
ma vidis da je parkiro gdje nije parking covjeku ispred vrata
Joj da mi nije kasno sad bih postao drot i to onaj s brkovina iz bivse Yuge. Stoku treba stalno pendrecit. Bez obzira na to jel se ovaj bibi sam zapalio il ne.
sa merakom se poserem na sda,sud,tuzilastvo i ma svinje
na