Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O ovakvim pješacima je pisao Charles Darwin u knjizi "O Porijeklu Vrsta"
@TopKomentar zasluzeno imas ovaj nick. Svaka cast na komentaru!
Majku im jebbem, pretrčavaju ulicu mimo pješačkog prelaza, ko bez glave
treba kod vjecne vatre postaviti onaj znak "pazi jelen na putu" ovo je prirodna eliminacija! zali Boze vozaca automobila sto ima materijalnu stetu i sto je pretrpio sok radi nekog neodgovornog pjesaka
Neka je, ja bih oslobodio vozace krivice za udaranje pjesaka na mjestima gdje nije oznacen pjesacki prijelaz. Prosetaj 20 metara vise i predji cestu ko normalni ljudi, nije ti ovo tvoje selo.
@ZgemboAdislic46 Nisi se ni ti rodio u auto, prilagodi se uslovima ako ti je ograničenje 60 jel moraš toliko voziti? Budi i vozač i pješak pa razmišljaj malo!
Ja sam vise pjesak nego vozac, vozim sporo, a cestu prelazim samo gdje je to predvidjeno. Ovdje je pjesak kriv jer vozac ima pravo da vozi po cesti neometano, sto bi kod nas ljudi rekli, sam pao sam se ubio.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vozac nije kriv 100%. Na ovom dijelu pjesaci "vole" da trece preko ceste a i na jednu i drugu stranu pjesacki je udaljen 100m.
ukro porez iz metropolisa pa bjezao.. uopste nije pretrcavao 😂
@BHsin VOZAC JE UVJEK KRIV JER JE UDARIO,,NIJE PRILAGODIO VOZNJU,MORA UVJEK BITI SPREMAN DA ZAUSTAVI VOZILO.,,A OLAKSAVAJUCA JE VOZACU JER JE NIZE PJESACKI,,,,A AKO JE INVALIDNO LICE PRELAZILO ,,,VOZAC JE NAJEBO ,,,,NARAVNO AKO NIJE CLAN NEKE STRANKE.
Slika govori vise od 1000 rijeci...