Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa jeste li vi normalni?! kako ste mogli ostaviti opciju da se komentarise,sta mislite kako je porodici ove zene?! sram vas bilo!a ovi postovi iznad mene,nek vas sram bude kako ste morbidni,gdje ste nasli lijeciti svoje komplekse,selj.acine jedne!Nama treba jedan JAPAN ili HAITI da se desi,da nas nema vise nikako!
Red Devil jadan ti i tvoje poznavanje grada Sa. odakle li te je Karadzic protjerao? Ostalim normalnim ljudima se izvinjavam :)
CHINA TOWN je malo selo u sarajevu
Red Devil i ostali koji imaju nesto protiv ovog dijela grada i uopse protiv Sa. za vas vazi ona: stoka ostaje stoka i kad livada ode u civilizaciju... A ovo je tragican dogadjaj, a ne stvar na kojoj ce te vi lijeciti svoje komplekse seljacine u dusi pobjegli ste sa sela ali selo nije iz vas...
ehh da jos kako mozemo da se podijelimo ko je iz koje zgrade... pa onda da se vrijedjamo!
Red Devil; Sad kao nista ispod Marin Dvora nije Sarajevo? Ne dipr.
a da PELE MAFIJAS je sigurno upucao o o o o .....
divlji zapad u roku 2 mjeseca samo belaji u buca city nista novo
Ništa novo u T.e.h.e.r.a.nu., svaki dan ista priča.
Mislim da su se porokali sandze i ptaraši...i ovi inicijali nisu Ok..ovo je Krasnici..
bruka i sramota
Eto vidite na sta smo spali da sami sebe vrijedamo!! cccccccc...
Pa sta je reci vise ? A Buca City nije Sarajevo, nemoj da nas prozivas ti \" svasta \" !!! ;)
\"bezivotnom stanju\"??
hahah buca city mozda je koji napaumpani bildercic preklo