Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GOVNA TREBA ISTJERATI ILI UBIJATI KO PSE. IMA ZEMLJE I ZAKOPAJ I ŽIVE. KAKAV GRIJEH. BEZ MILOSTI.
bosnjo mu prodo auto i prijavio kradju
Koliko god su migranti kriminalci ( a većina jesu ) još su veći kriminalci oni koji to financiraju, oni koji se bogate na taj način i oni što ih Transportuju u BiH
Fahrudin Radoncic iz Guzinja😂😂😂
Ja uvijek govorim ne možeš sa tom pričom sve ih treba protjerati ništa, postoje međunarodni mehanizmi. Ali brate ovi marokanci, pa ljudi idu tamo na ljetovanje a ovi kao traže zaštitu. Pa nije Maroko Pakistan, dajte kontakte sa službama tamo uspostavite i vrati im kriminalce. Nije u Bosni a ni na putu naučio kako se kradu auta, taj zanat je kući naučio.
Migranti motoriziraju svoje brigade