Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li ovo neki Bosancero ubio nekoga u Italiji pa pobijegao?? Nije mi jasno da li je Bosancero ili je neki Posrbica - uglavnom, kao uvijek, brukamo se po Europi.
Je li u pitanju neobrazovanje ili glupost. Ne postoji Bosanska Gradiška. Ja znam za Gradišku i ona je u Republici Srpskoj.
Nije Bosanska Gradiška nego Gradiška! Stalno greše! Izgleda da su zaglavljeni u vremeplovu!
Ne stanuje ništa bosansko više u Republici Srpskoj!
@Boba1970Beograd, mislis u medjumarodno priznatoj republici šumskoj!!:)), upravo zvog toga sto u republici šumskoj nema nista Bosansko i Bosnjacko, sto je poruseno vise od 500 bogomolja, sto u sumskoj ima oko 5000 masovnih grobnica, sto je vojni i politicki vrh sumke zavrsio u Hagu, mozes smetlje genocdno samo kmecati ovdje na BiH portalima, i mastati o nezavisnosti:)) kmee, kmee!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)