Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prate me neki dan 2 jedno 200 metara, hoce pare, pa cigare, pa onda pridje nekoj zeni ja stanem okrenem se kontam napasce zenu, nema gdje ih nema ovo se pod hitno mora rijesiti.. Gdje se god covjek okrene su, a sto je najgore 80 % ima nozeve, i opasni su.. Haj sto sebe ubijaju, nego i normalan narod je u opasnosti
Mi se necemo probuditi dok nam zene i djecu ne budu poceli dirati i napadati izgleda.
Nije u pitanju migrant. Naše Sarajevsko dijete... Sestrić mog druga čije tijelo sam vidjela jutros na groblju Bare... Mi smo žrtve migranata koje hranimo
Kad ih ne bude, sigurnosna situacija ce biti super. Bosanci nece pljackati zlatare, nece provaljivati u stanove niti krasti vozila, nece se popucavati na ulicama ni dilati drogu. U Sarajevu nece biti reketa, policajci nece biti ubijani, nece biti silovanja i dzeparenja, a vozac koji bi, nakon psovke, da razbije i tebe i tvoje auto, plasit ce se sankcija.
Navikli dole da se međusobno ubijaju pa došli ovdje da nastave sa istim. Zaostale civilizacije kaskaju za nama 300 a za EU 400 godina.
Posaljite ih u bihac kao i dosad i rjesen problem, ta ce nama u seheru nasem
Ljudima se daje pogrešna informacija. Idu u pravcu njemačke švedske... A tamo ih ne čeka ništa pozitivno. Svaku sedmicu šalju po jedan avion u pakistan nazad. I nedaju im papire. Kad tad će reći kao našim izbjelicama vaša zemlja je sigurna i možete se vratiti.
@Gelecek tako'e! napravit' che oni i obnovit' svo'e zemlje - bit' che med i mlijeko... bolje nego shto'e bilo - mozda chak i do 2078... a onda che se opet - gle chuda - pojavit' - neka nova al' mukadefa il' neki novi idis kao prijetnja hmm i morache se sjebat' sve... ponovo... tako ti'e to - oko pasha kjume....
To je novo SDA glasacko tijelo-migranti. Prema tome ne dirajte ih cak ni verbalno jer su zasticeni bolje nego ugrozene vrste
Samo šuti narode moj...na kraju ce nam biti krivi vanzemaljci...zato sto nismo stitili svoje interese...mir i vladavina zakona u nasoj kuci BiH.
Idu izbori(ako Vlast dozvoli da se odrze)..pa narode moj lijepi ..pametni,dobri,predobri,merhametli...glasaj za OVE sto su omogucili da se migranti setaju po BiH..slobodnije nego u svojim maticnim zemljama.
evo novog esdea ministra koji ce to sve rjesiti. hahahaha
Zasto su iskljuceni komentari na clanak o posmrtnim ostacima zrtava na Rostovu?
Naredni talas migracije će biti veći od ovog. Evropa nema potrebnog priraštaja stanovništva i morat će ga nadoknađivati na ovaj način još duže vrijeme. Prima i nas Balkance.
Migracija je uvijek bilo,niko ne moze to zaustaviti...To je proces,zalud se ljutimo nekad na migrante..
Cemu toliki negativni lajkovi,pogledajte istoriju i sve ce vam jasno biti..Vi me demantujte ako mozete..