Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kavački klan ima zaštitu od Vučićeve vlasti ... zadnji put kad su pravili u Srbiji raciju pohapsili sve do kojih su Škaljaraca došli a kavčana niti jednog ... kad su pitaali ministra policije Stefanovića šta je s kavčanima .. on kaže Kavčana je malo, pa zato ih nismo hapsili ??? A kavčani porokaše škaljarce u Atini .. od koga su mogli dobiti tako sofisticirane podatke nego od srpske službe ..
U Srbiji imaju zaštitu Vučića a u Crnoj Gori Mila, najjači klan na Balkanu a i šire 👍👍👍
Cekali Fahru da dodje pa da krenu hapsit :)
To je bilo za njihovu privatnu konzumaciju. Posast ne obilazi ni dilere ni njihove familije. Ciji je god otac diler, i dijete mu se drogira. A sigurno i supruga.
osta peca bez doze
Skaljarciiiiiii , i vi bujrum..pa rijesite ovdje to.. svakako nam.je tlo za belaja :P
Da je koji gram veceras za izlaska hahah
Vala baš
samo ih pritvarati da nam ne truju omladinu.... dosta nas truju mrznjom...
Steta Bjelog...ccc.ja debila
@amal mrtve ti clanove porodice hebem..
@amal razvalim ti elmu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)