Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a Krajisnici se skrivaju u svojim kucama od invazije Afrikanaca i Azijata 😀😂
@AmarVisoko Krivo si informisan.
Pa jutros bila vijest da je migrant upucan jer je pokusao provaliti u neciju kucu, jel to ista vijest? Ako jest, i nek ga je upucao, kapu mu skidam pa bio on Srbin il Bosnjak.
Tako treba svakog provalnika.Ne cekati da ga praosudje pusti vec nakon dn dva.
ovo je zatvor UBICI od 12 do 15 godina uzeo je zivot covjeku ...
Znaci, pocelo je
Zalosno je sta se radi od ovih ljudi. Ja kad god imam priliku dam marku migrantu.
Ni zivotinjama se ne uzima zivot a kamoli ljudima. Mekticu pokazi postenje i posalji EU policiju na uvidjaj .
A mi ih u Bihaću tetošimo, i bojimo se reakcije MZ...
Bravo, tako se brani svoje. Kad se procuje, sljedeci put ce razmisliti
GradskoDete. E pameti kokošija! Pa u Srebrenici su genocid napravili pod izgovorom da brane svoje. Bosanski ljigavci koji su do jučer i sami bili migranti. Da je švabo smrad ko balkanac u Njemačkoj bi svaki dan bilo stotine mrtvih Balkabaca.
neki serbi jos izgleda neznaju da je dejtonski sporazum potpisan doduse silom je mir nametnut ali trebali su djikane obavjestiti one u gudurama da je rat odavno stao.
Isto ceka svakog migranta koji dodje na moj kucni prag i napravi neki problem. To je moje i cao. To sto ljudi nemaju muda da cuvaju svoje to je njihova stvar. Kod mene ce isto ovako proci ako nasrne na porodicu i imovinu.
Imal klixe bgt sta dobra da haberis?
Tako se brani BiH, a ne ko u Bihaću i Sarajevu gdje migranti rade šta hoće i uvode svoj zaostali zakon. Neka nauče da su ovdje samo gosti.
@BanovaniKulin I to nezvani.
Dugo su izdržali. Sad će 40 god od genocida treba opet očekivati napade jer vlahadija ne možebez činjenje zločina to im je već u krvi..
@500gMijenjanjaDNA Otkud ti znas da je Srbin? Jel to u RS zive samo Srbi? Degenu
Mozda je ovo onaj papak sto sere ispred dzamije
@hames A mozda si to ti?