Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jbmu miša, kako ja nikad ne nađem nijednu!?
Konoplja je na nasim prostorima nekada bila legalna poljoprivredna kultura.Ne vidim razlog, zasto je sada zabranjen uzgoj konoplje?
jest industrijska konoplja a indijska nije. inace bi je nasi davno legalizovali al nemogu da se dogovore oko visine akcize.
moj komšija posadio marihuanu u dvoristu ,kontao da je rasada paradajza dok nije naraslo malo veće hahah
Imaju plantaze po hercegovini,cuvaju ih naoruzani sa kaljsnikovima
Treba uzeti sjemenke i posaditi ovu biljku po cijeloj zemlji. Sta ce onda biti jednostavnije za drzavu, da se bori protiv neiskorjenive biljke ili da je legalizuje?
Ljude kaznjavaju i uzimaju im stabljike a ista se moze naci u apotekama ili cak u Bingu u obliku ulja ..
@11111tayson na cijoj si ti strani ?? de malo wikipediju vidi sta je sta. Konoplja (Cannabis) je rod biljaka iz porodice konoplji. Mozda je covjek htio sjemenke ha ja. Ja sam za trvulju. Nisam konzumiro od sretnog djetinstva :)
Zaboravih pitati je li ova stigla poštom kao ona u Foči?
Nije ova vidila Indije
kupujmo domace! :))
svi normalni su legalizovali,samo primati nisu
I ovo im šiptari poturili hihihihihihi
Baš si pedercic!
@profesor Miljenko sa vazaljin ili bez???
PRIKAŽI ODGOVORE (1)