Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i kada Milanovic kaze da je BiH "big shit" ljudi se ljute? ja sta je vec BIH SHIT , gdje se ovo jos desava u normalnim drzavama ?
@gooUser1578985670 i njegova kroacija je shit, desava se ovo i u njegovoj drzavi!
Zapaljen automobil , kanister u bjegstvu !!!
Drug, je li nije bilo veceg broja odjela, ovo te uteglo momački
To je zbog toga, što neko ne voli auto Renault... :-)
Incijativa je došla sa Miletove strane kao upozorenje da se mogu upotrijebit i druge mjere ako se bude izlazilo sa detaljima i imenima
Kad sve od ukazivanja do sad nije dalo rezultate onda je ovo jedini pravi način da se krene konkretno samo sto je ovo pošlo naopako sa onima koji su na Mekticevoj strani
Ništa nije slučajno sve ima svoje uzroke. Za lika nikad čuo, a da je nešto uradio na dobrobit građana , čuo bih..ovako ispada da je budžetlija koji se dobro udomio.
Joj!
Role Miljane Kulic😂
Treba mu sve zapaliti
ta cemo sad kad nemas iza leđa politiku,vec se uzdaj use i svoje kljuse....?? a ta cemo junace? treba vas sve žive zapalit a ne aute samo !
Kako je se ovaj slikao isti je kao ko onaj kad je bacao olovke pa se krenuo ustati na Draška Stanivukovića!
Vider sad on jak!?
Ove piromane po 10 godina zatvora pa da vidimo onda ko ce paliti lijepa Amerika.
😂😂😂 gasili benzinom 🤧😂😂😂
Lose savjetovao pa zbog toga vjerovatno.