Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja zaista ne mogu da razumim da su ti migranti tolika divljina(u vecini) i da se mogu tako ponasati a pogotovu zreli porodicni ljudi.
Ne mozes da razumijes a ne "razumis"
Pade krajina bez ispaljenog metka sto je najsmjensije 4 godine rata izdrzali a u miru saptom padose
@KonjAjkuIa BU! OLUJA! BIŽI BAJA!
E neka vala dojadilo mi je od rata slusat o toj navodnoj krajiskoj hrabrosti, izvikani ljudi do maksimuma a povjerovali im samo ovi koji o ratnim strategijama veze nemaju, sad je bar jasno da su krajse obicne kukavice
Pa sta bi ti, da se migranti tuku?
Ovo je nula sta se desava u Krajini a mediji sute jer su placeni od strane Sorosa, uveden je policijski cas, a ni policsjci im ne smiju trazit dokumente, jedino ako je grupa od max tri osobe pa pridju a evo vidite da i zene napadaju policiju, zatim ulaze u po dana ljudima u dvoriste da bi sta otudjili, po djevojke iz skole autima dolaze, jos sad mrak u 5 sati nek nam je Bog na pomoci.
Naoruzajte se, nabavite prigusivace i ako vam pridju izbusite. Tijelo samo ko Kashogija u kiselinu i onako ih nece niko ni traziti a i ne znaju koga bi trazili kad niko i ne zna ko su oni
Ovo će nam izgleda postati glavne vijesti kako je krenulo...ko je migrant koji je napao policajca, odakle je migrant koji je umro zbog predoziranja, ko se s kim potukao, ko je opljačkao kuću poštenog krajišnika, ko je ubio kolegu iz Irana, Pakistana...i tako redom. Otišlo je sve u PM izgleda?