Komentari (173)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
završio se rat, nije prošlo ni par dana zovu mene u kasarnu da se razdužim .. brzinom svjetlosti, bilo mi je čudno al haj, prošo rat, ye__bo vojsku .. poslje par godina, kako nisam mogo nidje posla nać, na ulici sam počeo gledat one koji imaju poso, kad u ganc novim uniformama hodaju oni što su radili po humanitarnim, pa ih kupili po ulici pred kraj rata, postali oficiri, uhljebili se .. tad sam reko, nek' kolju ja ne idem više nikad
razumijem ja te u potpunosti ,al sto se tice porodice morao bi svakako pusku uzet u ruke neces cekat da ti dodju u kuci da pocnu silovat sve redom i klat,jel ti mislis da su nasi htjeli otic se borit nisu al su morali prvo radi porodice pa sve ostalo.
Ovaj zaposlio više od Bakira, i ubiše ga, jbg. nije pošteno ... Da je pošteno Bakir bi jutros na sebilju visio ...
Sead Durakovic je bio i ostao jedina prava doživotna ljubav meni, jednoj Beogradjanki sa kojom je bio 2 godine u vezi dok je bio na Vojnoj akademiji u Beogradu. Pusti rat nas razdvojio ali i posle 36godina on je u mom srcu jedini pravi. Neka mu je laka crna zemlja.
sram da vas bude. to je covjek koji je ucestvovao u odbrani krajine od agresora i dobitnik brojinih priznanja a sad o njemu pricaju najgore oni koji nisu ni bili tu za vrijeme rata.mi smo takav narod da samo pljujemo svoje..a ovi koji su htjeli sa par hiljada maraka da se zaposle su guzonje koje nisu digle nista teze od kasike i koji ne trebaju biti u vojsci niti jedne drzave pa ni nase bih..svi bi mi nesto preko stele,takav mentalitet bosanaca, a kad treba suditi tu smo najbolji.rahmet mu dusi
Ma nekako je i u MUP-u, oni najpokvareniji obicno se proguraju na najvise pozicije, a posteni ostaju na ulici.
poginuo u ratnim dejstvima 2016. godine
Žao mi je što su se uglavnom svi komentari sveli na pljuvanje po ovom čovjeku, ima tu istine, ali zaboravlja se sve što je bilo pozitivno, ima valjda i nešto dobro da je uradio u životu. Ovaj čovjek se borio za BiH, bio komandant bataljona u ratu, ranjavan, spasio mnoge živote civila i saboraca, omogućio mnogima da imaju šta jesti u ratu... R.I.P. Sejo!
Nek je ziv i zdrav
Prica meni jedan "placenik" u Tuzli i zali se. Kaze: "Vremena teska dosla. Nekada je bila hiljadarka da se neko prebije a danas je stoja." I fakat je tako, za stoju se glava gubi a kamoli za silne hiljadarke.
Ha, došao vrag po svoje
Ah nije on dzaba popusio metak to je sigurno,sto nepucaju na nekog kokuza i postenjacinu.Pa njega nece ni metak bolan.
@Integrator nema ništa gluplje od vojske......
lik uzeo pare nije ga zaposlio. nije htjeo vratit nvac, odugovlacio a ovaj ga ucmeko. eto.. rijeseno
Dosao đavo po svoje
Treba li vise dokaza da de monstruozna cetobalijska banda SDA,SDP,SZBH,SBB,DF,DNZ, KOJI SU GA PUSTILI NA SLOBODU, DALEKO DALEKO MONSTRUOZNIJA OD BATKA. http://www.klix.ba/vijesti/bih/skandalozno-monstrum-s-grbavice-prebacen-na-izdrzavanje-kazne-u-focu/140704102
Mozete li zamisliti veceg monstruma od onoga ko je pustio monstrma Batka na slobodu (KP Foca to je isto). Treba li vise dokaza da de monstruozna cetobalijska banda SDA,SDP,SZBH,SBB,DF,DNZ, KOJI SU GA PUSTILI NA SLOBODU, DALEKO DALEKO MONSTRUOZNIJA OD BATKA. http://www.klix.ba/vijesti/bih/skandalozno-monstrum-s-grbavice-prebacen-na-izdrzavanje-kazne-u-focu/140704102
Nek ti je rahmet dusi , daBogda odgovarao za svako djelo koje si ucinio i za sve sto si ukrao i za svakog podoficira kojeg si ponizio dok si bio nadredjeni , daBogda odgovarao. Klasicni covjek sa osnovnom skolom koji je polozio kurs za oficira.Mnogo pio psovao nadmasio i fadila novalica sa primanjem mita, samo sto ovaj uzimao pare i ne vraca.Nasao se lola da ga prosvira Amin. kako god el fatiha , ljudi smo nismo politicari i sefovi.