Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako je krenulo.narod ce po porodicnim kucama politicare da ganja kao sto su nekad vjestice progonili
Jednu kanafu za mog sina Bakira.
Hoćel ba taj AERODROM U BIHAĆU, putnici postali više nestrpljivi ! Ne mogu da stignu sa posla u Njemačkoj gdje ih je SDA zaposlila da skoknu kući !
Takvi su Kladusani to gleda tv i drzi pistolj za pojasom.
i scepu treba al zrnom
Jel ga to leptirom bocnuo , hehe...?
Uzeo dekan i gradonačelnik od građanina pare za posao, pa kako mu je sekretar stranke zaglavio uz zavijanje sirena u prdekani, NUDIO ALTERNATIVNO da kod njega preko vikenda završi višu uspravnu školu ili preko zimskog raspusta. Što je stranka revoltirano odbila, smatrajući izgvor da je policija izuzela njegove pare u centrali SDA prilikom premetaćine, najobičnijom stranačkom ublehom !! Te se latila noža da presječe spor !
Stari obicaj kod bosnji nozem.
...jest vala , nak potomak onih koji su klali u 2.s.r i ovom zadnjem sve redom od djece do staraca ccccccc
Šta se ovo dešava sa SDA političarima ili ih hapse ili ih mlate a boga mi i bodu
Nije više lako nezaposlenim tušiti SDA šuplju ! Nakupilo se ovih neprijatelja islama ! BAkir i Fadil zapošljavaju ! FATAJTE IH ŽIVE ŠTA JOŠ ČEKATE, policija čija je jedina uloga bila da štiti kriminalce SDA se raspala. Izađite na ulice i refrendum ko što su Rusi izašli, ko što su izašli Rumuni, raspuštanje i zabrana SDA ! Koga se Tuzla boji ? Bege Gutića ??? Sarajevo Roigatice ???
Mozda je guverner potegao novcanik,a ovaj mislio pistolj i brzina puta vjestina i ubode ga..
nije iz sda
Jebote guverner, ni Amerika nema toliko guvernera koliko ima u BiH, da je vratio oteto prokleto sada bi mirno hodao gradom a ovako strah je naj veci neprijatelj.
Zasto napadaju bivse?
Nije pobrisao prasinu sa Babine slike i Keco Hakija presudila mu cakija
nije mi ga zao