Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U 27 godini 65 kg,malo meni to odmah baca na n...,jedino ako nije metar i zilet.Nešto meni ovdje ne štima. Iskreno se nadam da ce ga pronaći,ali ako je majka tek sad prijavila,znaci da je i prije imao ovakvih izleta.
Gladan, beskucnik.
Nisi znala da i narkomani imaju mater? Ne znam šta tebi ovdje ne štima. Majka traži sina. Tačka.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
NAS BRAT Edmir pomaze u izgradnji drzave sa hidzabom za sve! Hdizab za SVE! ALLAHU AKBER! ALLAHU AKBER! ALLAHU AKBER! ALLAHU AKBER! ALLAHU AKBER!
wtf?
@zaHIDZABzivotCUdati...... Čovjeka nema a ti se zajebavaš, kod tebe očito evolucija stala u fazi majmuna ...
Tužno. Samo je pitanje kakav je momak bio...?! Je li problčematičan ili ne, jer to mnogo govori...
Selimović je beskućnik, koji živi u ovoj građevini bez vrata i prozora, pa njegovi sugrađani smatraju da je na ovaj način želio da ga policija uhapsi kako bi ga smjestila u pritvor gdje bi se bar malo ugrijao i najeo.
@SuljagineFateMujoII Ne kažem da je loša osoba, ali postoje faktori koji utiču na to, možda je narkoman, možda je našao narkomnaku i otišao s njom negdje, sam Bog zna...Zato kažem... Ja bih volila da ga nađu živog i zdravog vjeruj...
Majka prijavila 10 avgusta, a vi sada objavljujete sliku, sram vas bilo. Do sada ko zna šta je sa momkom bilo. Da ste ažurni, kao sa huškanjem jedne na druge, možda bi danas bio već kući.
sta tebe briga sta je s njim bilo. do jucer ste granate na nas bacali, sad podrzavate genocid nad bosnjacima i ti si kao sad zabrinut
@maximus75 Ja nisam bacao ništa, niti podržavam nekakav genocid. Ja sam samo za sprovedbu demokratije i građanskih prava, ma bilo kog naroda.
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
ajj zene, pa ubi se makar kao covjek ako te nije niko silovao i odgadao
Da ga nađu živog i zdravog.