Komentari (252)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne razumijem zašto objavljujete snimak gdje se jasno vidi zlostavljana osoba. Zamislite samo kako je ovom momku koji je zlostavljan i ponižavan. Zašto ste ovo objavili?
Sigurno im je ova odvratnost smijesna. Ne mogu da vjerujem na sta su novinari nekad spremni uradit zaras klikova. Cast izuzecima
Momak nije htio da se nasilnika krivično goni, jer zna da bi ga nasilnik kad tad opet dohvatio. Kako tužno i strašno.
Treba mu se na je bati matere!
Nije on krenuo na mangupa nego bira na koga ce
Ja vjerujem da je u ovoj kvazi-državi krajnje vrijeme da se zakoni drastično promjene, ovakve bolesnike treba osakatiti na javnom mjestu pred familijom mu pa neka imbecila hrane upravo oni degenerici koji su mu kretenske gene i prenijeli.
HAJDEMO POLICIJO RS-a PENDREK U RUKE PA RJESAVAJTE OVAKVE STVARI PO KRATKOM POSTUPKU A NE PREKRSAJNIM NALOGOM ZAKON U RUKE PA ISPUSITE OVE KABADAHIJE TUGA DA NE MOZE BIT VECA STA SE RADI OVIM MOMCIMA.
Lahko ti je slabije i normalne momke davit udari na malo jaceg
Lik je ružan ko pacov a na to je glup, njemu je najteže. Žao mi je konobara.
Bolesnik.
Kažu inače Dodin jako dobar prijatelj.
Smrad smrdljivi taj nema muda nego na nejaci smradu dojdi u krajinu pokazi ta jajca
Ak 47 i 7 okvirova , sve potrošiti
Ovo tretirati kao pokusaj ubistva i najstrozije kazniti. Ovakvih siledzija je predugo i previse i nemaju nikakve veze sa nacijom ili entitetom. Ovo je zajednicki problem svakog normalnog i tako se prema njemu trebamo odnositi. Podrzimo najstroziju kaznu za ovog zlostavljaca i potencijalnog ubicu.
my N!gga
Svaka mu čast, zato ne može svako da bude vođa ljubitelja lopte.
Cuj uhapsili /uhitili/lisili slobode sto su to radili kad su ga vec pustili jutros msm bezweze himmm🤣🤣🤣🤣🤣
Države, zakona, vlasti i govana, Bože sačuvaj zaista