Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovjek koji se nije slagao sa Dodikom, koji je govorio za sebe da je bosanac i da hoce da zivi i radi u cijeloj BiH... interesantno.
@drugi profil Bio je ljudina https://www.youtube.com/watch?v=oiyRaWK1Ifw
svi tako budi fini dok ne proradi zov divljine pa okace Plast demokracije o klin i obuku plast nacionalizma kako kaze mileu jednom intervju .
Eh moji Srbi pa vama rat uopšte ne treba
Ja se samo pitam covjek mlad slavisa krunic godiste 71-vo godiste otkud toliko bogatstvo,na svakom koraku su te pekoteke-prodavnice nisu one tu odavno moguce da je ugrozio konkurenciju..
Nebi covjek imo obezbjedjenje da nije bio u nesto upetljan il je imo neprijatelje mafiju,malo koji politicar ima obezbjedjenje...
Jedan napadac ubio drugog 100 posto
Ovi iz RS pod hitno nek se odcijepe.....u Siriji si sigurniji.
Izvjestaj patologa Karana: Zadesna smrt!
JA SAM MUSLIMAN I JA PRIZNAM DA SAM PRESAO NA ISLAM POD TURSKOM OKUPACIJOM I DA AMO UMJETNA NACIJA NASTALI 93. GODINE U HOTELU INN
RIP za ovog velikog covjeka i bosanca. Ovakvi ljudi nam trebaju da izadjemo iz ovog blata.
Ubijen čovjek koji hoda s dva tjelohranitelja? Kažete biznismen???Hajde de!!!
E pa stvarno dodo sad si precero...
Овога су убили каматаши и нико други. додиГа и БЛ булументу не цијеним, али треба рећи како јесте, а не како балијандерија жели то да представи. Они су у перманентном џихаду против Европљана. Желе да нас потчине, да нам узму земљу. То раде откако су се потрчили и поазијатили.
pravo mi zao kad pogine Srbin kao Slavisa koji se smatra i Bosancem i Srbinom,uvijek me podsjeti na dane prije rata kad smo se druzili i volili sto se druzimo i samo daleko u podsvijesti znali kojoj naciji pripadamo,ali to je bila sporedna stvar!
Ovako je i Milošević likvidirao Ivana Stambolić, i pokusao likvidirati Vuka Draškovića. Na kraju će se sve Dodiku obiti od glavu, kao i Miloševiću.
U UZP-u mrak uvode kroz ustasku Crkvu, a u PC-u kroz KGB metode uvezene iz Rusije i Izraela. U Federaciji je tlo trusnije pa se poljuljalo. Inflacija zastitarskih tvrtki dovela je do demokratizacije i u tom segmentu. Kamere po gradu vam ne sluze nicemu. Samo kad se sazna ko sve njima ima pristup i ko ih kontrolise i u koje svrhe! Sloboda je u kritici i u slobodnom umu. 😏
Klix kerovi koji jedva cekaju da izadze neki post da bih komentarisali a u stvarnom zivotu su toliko jadni i bijedni ,da nije tako napisali bi svoje ime i prezime pa kazali svoje misljenje i pustili komentar
Smeto Dodiku. I ova se istraga nece jikada okoncati...